Που διορίσθηκε ο Αλκιβιάδης Στεφανής και με τι αποδοχές-Δείτε το ΦΕΚ

Που διορίσθηκε ο Αλκιβιάδης Στεφανής και με τι αποδοχές-Δείτε το ΦΕΚ

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Στις υπηρεσίες του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ και τέως υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή στρέφεται η κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά δεν θα είναι στο πεδίο, αλλά ούτε και στο υπουργείο της Μεσογείων. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής επιστρέφει στην κυβέρνηση αλλά με έδρα το Μαξίμου.

Ο Στρατηγός εν αποστρατεία τοποθετήθηκε δίπλα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο, στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

Η απόφαση για την τοποθέτηση του Στρατηγού ε.α. στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο, σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 163/09.03.2022:

Κλικ για μεγέθυνση:

Με την υπ’ αρ. 52/08.03.2022 απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης: «...διορίζεται από 01.03.2022, ο Αλκιβιάδης Στεφανής του Παναγιώτη, Στρατηγός εν αποστρατεία, Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της ΠΕ κατηγορίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)...»

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είχε διατελέσει Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019 , οπότε τερμάτισε την σταδιοδρομία του ενώ λίγο αργότερα, τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατά τον ανασχηματισμό, το καλοκαίρι του 2021, ο πρωθυπουργός δεν τον περιέλαβε στη σύνθεση της κυβέρνησης. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είχε απομακρυνθεί από το υπουργείο Άμυνας, τέλος Αυγούστου του 2021 και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Θα λαμβάνει και κάποιο ποσό σύνταξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά παιδιά της ΕΛΙΤ του Συστήματος του Μεταπολιτευτικου Δημοκρατικου Καθεστωτος δεν πάνε χαμενα...
    Πάντα βολευονται... Οι πληβειοι τους πληρωνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζουράρει εξουσία και δημοσιότητα. Αυτός και κλητήρας του Μαξίμου θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ξεπεσμός!!!!!!!,τι ξεπεσμός!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως το μεταπολιτευτικό πανυγηράκι των κρίσεων συνεχίζεται. Τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω συνεχίζονται, τα ονόματα πηγαινοέρχονται συνεχώς και γραφοσβήνοντε. Αυτά γίνονται στις μπανανίες όταν δεν υπάρχει αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης και πραγματικής βαθμολόγησης με μετρήσιμα και πραγματικά στοιχεία. Γι'αυτό ή δηλωστε παραίτηση και άντε για ψυχανάλυση ομαδικώς ή κλείστε το καλύτερα, τ'ακους υπουργάρα μου; Η στα γαλλικά της υπουργάρας "κελ ντεκατανς"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή