Τσακλόγλου για Διακοπή Κρατήσεων ν.4093/12: Αρμόδιο το ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Τσακλόγλου για Διακοπή Κρατήσεων ν.4093/12: Αρμόδιο το ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης με αρ. πρωτ.3517/24-2-2022 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που κατατέθηκε στη Βουλή από τους βουλευτές κ.κ. Νίκο Παπαναστάση και Θανάση Παφίλη, αναφορικά με τη διακοπή των κρατήσεων στα μερίσματα και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων (ΕΚΟΕΜ) των αποστράτων και την επιστροφή των παρακρατηθέντων ποσών, σας πληροφορούμε ότι αρμόδιο να σας ενημερώσει για το θέμα αυτό είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
Π.ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

Αναμένονται απαντήσεις από το ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΘΑ.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Από τον Άννα στον Καϊάφα.
    Λύση δεν βρίσκεται.
    Και εσείς κορόιδα περιμένετε.
    Ελλάς το μεγαλείο σου.
    Αλλά την νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μακρυά το σκοτάδι κυριοι του ΥΠΕΘΑ και Οικονομικών... Κλείστε τα μάτια σας και θα το δείτε.... Στις εκλογές εννοώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε μεγάλη πλάκα τελικά. κύριοι της κυβέρνησης και των υπουργείων....Πραγματικά δεν παλεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπουργάρα μας εσύ μας δουλεύεις αλλά θα έρθει και η σειρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ για την συνεχη ενημερωση επι του θεματος.Οσο για τα υπολοιπα εχουν γινει συνολικα εντος 2021 εως Φεβ 2022 9 ερωτησεις στη ΒΟΥΛΗ και τοσο ο ΥΕΘΑ οσο και ΥΦΕΘΑ κανουν copy/paste τις απαντησεις κοροιδευοντας ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και το εκλογικο σωμα εν αποστρατεια Αξκων :
    ΕΙΣΗΓΗΣΗ......... ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤV (ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 4093/12) ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.............
    Να ερωτηθούν αν θελουν να ερθουν και ολοι οι Βουλευτες που εκαναν ερωτησεις στη ΒΟΥΛΗ για το θεμα.
    Στα «κάγκελα» οι Απόστρατοι καλούν Πρωθυπουργό για κρατήσεις ν.4093/12-Πόση είναι η μείωση-Παράδειγμα (ΕΝΤΥΠΑ)- Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2022
    https://www.staratalogia.gr/2022/02/409312_28.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ανησυχείτε ο εφκα διόρθωσε το λάθος και έτσι θα σας πασάρει στο εξής το "τζόκερ" πολύστηλο εκκαθαριστικό για να σας θυμίζει τις πολιτικές μουτσούνες που διαχρονικά έβαλαν και το τελευταίο λιθαράκι στην "ταφόπλακα" των συντάξεων μας. Ένας είναι ο δρόμος μια είναι η δύναμη που έχουμε, το γνωρίζετε και το γνωρίζουν, μην κιοτέψετε την τελευταία στιγμή από τις όποιες παροχολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως υπαρχουν ακομα καποιοι υπεργηροι κατρουληδες ραγιαδες,που εαν τους κανουν αυξηση 5 ευρω στην συνταξη,θα τρεξουν μετα χαρας να ξαναψηφισουν τους ολετηρες αυτης της ανθελληνικης κλικας της νδ α.ε.

      Διαγραφή
  7. Ζήτω οι ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω όταν φτάσει η ώρα, να πέσει μαύρο σε ότι χειρότερο, μισητό και κατάπτυστο, με την ψήφο μας δυστυχώς το 2019, κυβερνησε μετά το '74. Προσωπικά, νοιώθω ένοχος για το 2019 και δεν έχω το παραμικρό δίλημμα. Υπάρχουν και μικρά κόμματα να τους χαροποιησουμε ενάντια στην κλίκα των καλοταισμενων παρισακτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού είσαστε οι μόνοι σίγουροι που ψηφίζετε τους ψεύτες γιατί άραγε να σας ικανοποιήσουν τα αιτήματά σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εμείς θα σας πούμε ότι θα ψηφίσουμε Κούλη και μαύρο στον μαυρογιαλουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή