Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 10 προτομές ηρώων από το Στρατιωτικό Μουσείο Λαχανά

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 10 προτομές ηρώων από το Στρατιωτικό Μουσείο Λαχανά

Δέκα προτομές ηρώων που ήταν τοποθετημένες σε παρακείμενο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Λαχανά, στον Δήμο Λαγκαδά, αφαίρεσαν άγνωστοι.

Οι προτομές βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο που δεν ήταν περιφραγμένος. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η διεύθυνση ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τον αποτροπιασμό του για τη βεβήλωση του μνημείου στο Στρατιωτικό Μουσείο του Λαχανά από όπου εκλάπησαν από αγνώστους δέκα προτομές ηρώων εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

«Η βεβήλωση του μνημείου στον Λαχανά που ήταν αφιερωμένο σε ήρωες οι οποίοι βρέθηκαν με αυταπάρνηση στο πεδίο της μάχης προκειμένου να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη, αποτελεί πράξη μέγιστης ασέβειας προς τους προγόνους μας.

Είμαστε σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές ώστε οι δράστες της κλοπής των δέκα προτομών να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά», δήλωσε ο κ. Ταχματζίδης.

ΠΗΓΗ: voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τις έκλεψαν οι γνωστές ευπαθείς ομάδες, λόγω του ότι ήταν μπρούτζινες, δλδ οι ψηφοφόροι όλων των κυβερνήσεων που καρπώνονται και όλα τα επιδόματα. Να δεις "γιούφτο" στο παμπλικ να προσπαθεί να πάρει το τάμπλετ με το κουπόνι της πληροφορικής και να γελάς με την κατάντια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αυτοί που κλέβουν τα καπάκια απ'τους υπονόμους και το χαλκό απ' τη ΔΕΗ. Άρχισαν να κλέβουν και τους καταλύτες αυτοκινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφοφοροι της γουρλοματας ειναι.εχουν το ελευθερο να κανουν οτι θελουν.Ξυπνηστε και μαυριστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή