Κρίσεις ΕΔ: Ξεκινούν την Τρίτη 08/03-Γνωρίζουν ΜΟΝΟ Μαξίμου-Α/ΓΕΕΘΑ-Αρχηγοί-Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά

Κρίσεις ΕΔ: Ξεκινούν την Τρίτη 08/03-Γνωρίζουν ΜΟΝΟ Μαξίμου-Α/ΓΕΕΘΑ-Αρχηγοί-Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά

Οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 08-03-2022. Οι γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουν ότι οι κρίσεις είναι μία επίπονη διαδικασία που διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει την κρίση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων.

Θα περιλάβει και ορισμένους «υπό», αφού όσοι αποστρατευτούν, θα αντικατασταθούν από τους αμέσως κατώτερους. Οι αρχηγοί ξέρουν τι θέλουν και τι όχι καλύτερα από τον καθένα, και έχουν κάνει τα κουμάντα τους. Το τι συμβαίνει στο Πεντάγωνο μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ κάποιοι απευθύνονται και σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς παράγοντες είτε για προαγωγή είτε για παραμονή. Ονόματα αυτών που φέρονται να οδεύουν προς αποστρατεία κινούνται αριστερά και δεξιά, και όποιος αποπειραθεί να τα δημοσιεύσει, πιθανότατα να πέσει σε «λούμπα», αφού οι μόνοι που γνωρίζουν σίγουρα είναι το Μαξίμου, ο Στρατηγός Φλώρος και οι Αρχηγοί των επιτελείων.

Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ή σχεδόν κουτσομπολιά, αν και για κάποιους υπάρχουν ενδείξεις που φωνάζουν από πολύ μακριά.

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 05/03/2022 - Κ.Δ.Μ.-[Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ελπίζω φέτος να ανακοινωθούν σύντομα και οι μεταθέσεις των στελεχών. Αυτό που τα τελευταία χρόνια μας πιανει το καλοκαίρι για να μάθουμε που θα πάνε τα παιδιά μας σχολείο του χρόνου ειναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι αρχηγοί ξέρουν τι θέλουν και τι όχι καλύτερα από τον καθένα, και έχουν κάνει τα κουμάντα τους", μπεεεεεε, την τύφλα τους την μαύρη ξέρουν, εάν ήξεραν διαχρονικά οι κάθε αρχηγοί τι ακριβώς θέλουν και πως ακριβώς, τα πράγματα για είχαν διορθωθεί χρόνια τώρα, δυστυχώς μερικοί κούκοι δεν φέρνουν καμμία Άνοιξη. Κρίσεις και σαχλαμάρες, οι δικαιολογίες δεν ευσταθούν ούτε σε παιδιά του δημοτικού, η σοβαρότητα και το συμφέρον της υπηρεσίας και της πατρίδας έχουν προ πολλού εκλείψει από τους διάφορους σαλτιμπάγκους της κάθε παράγκας. Άντε τελειώνετε, έτσι και αλλιώς αυτοί που γνωρίζουν, γνωρίζουν και γενικά έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες, πως λέει και το παλιό άσμα "κυκλοφόρησε, η φήμη σου αγόρι μου προχώρησε" ξέρει-ουν αυτός-οί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή