Στα «κάγκελα» οι Απόστρατοι καλούν Πρωθυπουργό για κρατήσεις ν.4093/12-Πόση είναι η μείωση-Παράδειγμα (ΕΝΤΥΠΑ)

Στα «κάγκελα» οι Απόστρατοι καλούν Πρωθυπουργό για κρατήσεις ν.4093/12-Πόση είναι η μείωση-Παράδειγμα (ΕΝΤΥΠΑ)

Έγγραφα της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με αρ. πρωτ. 06/2022 από 20 Φεβρουαρίου 2022 και αρ. πρωτ.07/2022 από 21 Φεβρουαρίου 2022 που αφορούν την διακοπή των κρατήσεων του ν.4093/2012 και επιστροφή των μη νόμιμα παρακρατηθέντων ποσών από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας καθώς και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας καθώς και πρόταση σχεδίου νόμου για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων από το 2016.

Τα έγγραφα αυτά έχουν διαβιβαστεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και έχουν κοινοποιηθεί στον κ. Πρωθυπουργό, κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και στους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής.

Ειδικότερα:

Κ α λ ε ί

Τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των Κόμματων του Ελληνικού Κοινοβουλίου να υιοθετήσουν το προτεινόμενο σχέδιο νόμου και να προβούν σε όσες ενέργειες κρίνουν απαραίτητες για την εισαγωγή και ψήφιση του ώστε, να σταματήσουν άμεσα οι κρατήσεις του ν.4093/2012 από τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων και να επιστραφούν τα μη νόμιμα παρακρατηθέντα ποσά από τις 13 Μαΐου 2016 μέχρι την οριστική διακοπή τους.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Π.χ. για απόστρατο του ΣΞ, αφού μπει στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ ΕΔΩ: https://bebeosis.army.gr/, μπορεί να κατεβάσει τα μηνιαία αναλυτικά φύλλα ενημέρωσης για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ. Εκεί θα δει την μείωση του ν.4093/12 που του αναλογεί για κάθε μήνα. Στο παρακάτω παράδειγμα μας είναι: α) ΜΤΣ: 24,54€ και β) ΕΚΟΕΜΣ: 24,30€.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ποιος έχει ρε παιδιά μείωση του Ν 4093 24,54 και 24,30 ευρώ;
    Ποιο είναι το μέρισμα του;
    240 ευρώ;
    Με τι βαθμό και πόσα χρόνια υπηρεσίας αποστρατευθηκε;
    Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι;
    Γιατί εγώ με 30 χρόνια πραγματικής σχέσης με τα ταμεία και βαθμό αποστρατείας Τχη το μέρισμα μου είναι 140 ευρώ από ΜΤΣ και 140 από ΕΚΟΕΜΕΣ.
    Ας μας πούνε επιτέλους τι γίνεται σε αυτό το πολύπαθο ΜΤΣ για να βγάλουμε και εμείς κάποια άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως έχει τι να κάνουμε τώρα; Καλά ΔΕΝ είδες τις εικόνες παραπάνω; Στον "βρόντο" σχολιάζεις;;;

      Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΜΕ....ΕΔΩ ΤΙΣ ...ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ....ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ;;;ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;;
    ΤΟ ΜΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ..ΔΩΡΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΘΑ...ΚΑΙ ΕΑΝ.....ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα «κάγκελα» οι Απόστρατοι!!!!!!!!
    Να μας δείξετε τα κάγκελα γιατί κανένας δεν νοιάζεται παρά μόνο για την καρέκλα και τις δημόσιες σχέσεις του.
    Ειδικά για το ΜΤΣ όπου και είμαι μέτοχος ούτε τα μηνιαία ενημερωτικά δεν είναι άξιοι να βγάλουν εγκαίρως(παγκόσμια πρωτοτυπία το ενημερωτικό Φεβρουαρίου 2022 έχει εξαφανισθεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι ειναι στα καγκελα;Οι κολαουζοι των πολιτικων γραφειων;Οι σοβαρες διεκδικησεις γινονται στον δρομο,και οχι με ανουσια αρθρα και επιστολες.Επιτελους ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη λέτε οτι θετε .....εμένα είναι -86,47€ ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μπ@μπ@να μου επειδή εσύ έχεις τόσα αποκλείεται άλλοι νάχουν λιγότερα ή περισσότερα; Δεν είδες παραπάνω τις εικόνες; Δεν αμφισβητούνται... Μπ@μπ@να έ μπ@μπ@να...

      Διαγραφή
  6. Το να υπαχρουν μερσματουχοι απο το ιδιο ταμειο με διαφορετικη μεταχειρηση κρατησεων προ του 2016 και εματ 2016 δεν τιμα τις Ε.Δ-ΣΑ Υπαρχει αποφασεις ΣτΕ καιδεν υλιποιουνται.
    ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ....ΣΩΣΟΥΝ > Το «σκιώδες ΚΥΣΕΑ» του Τσίπρα-Ποιοι απόστρατοι συμμετέχουν
    https://www.staratalogia.gr/2022/02/blog-post_48.html
    ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Γιώργος Καμπάς και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου.(ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή