Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου-Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου-Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανό, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, με άδεια διαμονής στη χώρα. Τον έχει αναγνωρίσει φίλος του Άλκη. Τον εντόπισαν σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο. Οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος είχε προσαχθεί από χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης είναι σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το 2019 για οπαδική βία, όταν είχε τραυματίσει άτομο. Σε βάρος του εκκρεμούσε δίκη.

Ο Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη σύλληψη

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη

Νωρίτερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε στη Βέροια ο 19χρονος Άλκης. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του. Η δε ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του, λέγοντας το «τελευταίο αντίο». Στεφάνι από Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ και ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. κατάργηση όλων των συνδέσμων των ομάδων είναι εκτροφεία δολοφονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταινε τα εκτρωματα του συνταγματικου τοξου που εδωσαν ιθαγενεια σε αλλοδαπους οι οποιοι βιαζουν,σκοτωνουν ληστευουν καθημερινα με την ανοχη του κρατους πολλοι μαλιστα απο αυτους υπηρετουν και στον ΕΣ εις γνωσιν της Στρατιωτικης ηγεσιας.Αν πιστευει καποιος οτι ψηφιζοντας τον συρφετο νδ,συριζα κιναλ κκε και ουτω καθ εξης θα φτιαξει η χωρα,ειναι και αυτος συνυπευθυνος σε οτι κακο εχει γινει σε αυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση στον Άλκη https://www.youtube.com/watch?v=WvG-VAP3h2s&t=30s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γιατί στις δημοκρατίες χρειάζεται η θανατική ποινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή