Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς: Οι τούρκοι Στρατηγοί μου λένε πως δεν θα κερδίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς: Οι τούρκοι Στρατηγοί μου λένε πως δεν θα κερδίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

O Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ αποκάλυψε τι του λένε οι τούρκοι Στρατηγοί

Διονύσης Αντωνέλλος

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς: Οι τούρκοι Στρατηγοί μου λένε πως δεν θα κερδίσουν, αποκάλυψε στην εκπομπή ΝΕΤ 24 και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς, μιλώντας στο Rise TV αποκάλυψε τι του εκμυστηρεύονται τούρκοι Στρατηγοί, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή τους θητεία σε σχολές της Αμερικής και το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Γεώργιο Καμπά, οι Έλληνες «δημιουργούμε ένα τείχος απέναντι στην Τουρκίας. Τους λέμε έως εδώ, δεν μπορείτε να πάτε παρακάτω».

«Τόσα πολλά χρόνια δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό με την Τουρκία. Βλέπετε γίνονται κρίσεις, (επεισόδια) σε τοπικό επίπεδο, αλλά μέχρι εκεί», σημείωσε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

Όπως είπε, ο λόγος που οι τούρκοι «δεν πάνε παρακάτω» είναι διότι «δεν είναι χαζοί».

«Καταλαβαίνουν και αυτοί ότι θα αντιμετωπίσουν μία χώρα, μία Ελλάδα που δεν θα… παίξει», υπογράμμισε.

«Οι τούρκοι Στρατηγοί είναι άνθρωποι που έχουν την άποψη αυτή (σ.σ. μην κάνουμε κάτι εναντίον της Ελλάδας γιατί δεν θα κερδίσουμε). Δεν είναι από τα βάθη της Ανατολής όπως ο κοσμάκης που τον έβγαλαν (σ.σ. οι Τούρκοι κυβερνητικοί) και χειροκροτάει τον Ερντογάν», είπε, απαντώντας στο ερώτημα που του έθεσε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής ΝΕΤ 24, Κώστας Αργυρός.

Ο κ. Καμπάς σημείωσε πως με όσους τούρκους Στρατηγούς γνωρίζει από την κοινή τους θητεία σε σχολές της Αμερικής και το ΝΑΤΟ και συζητά για τα ελληνοτουρκικά, είναι της άποψης πως αν η Τουρκία κάνει κάτι εναντίον της Ελλάδας δεν θα κερδίσει.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως αυτή την άποψη δεν μπορούν οι τούρκοι Στρατηγοί να την εκφράσουν δημόσια, λόγω των πολιτικών συνθηκών στην Τουρκία.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ υπογράμμισε αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμμα που τρέχει η Αθήνα πως «αφού πήραμε Βelharra και Rafale πρέπει και στον στρατό να πάρουμε κάτι ανάλογο».

«Γιατί όταν θα έχουμε κάποιες επιχειρήσεις θα πρέπει και στην ξηρά και την θάλασσα και τον αέρα να έχουμε την σωστή αντίδραση», κατέληξε.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Μια ζωη αερολογιες ο επιτημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2019 μετά την επιλογή του ως αρχηγός μάζεψε τους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι θα ξεκαθαρίσει την επετηρίδα. Το έκανε και καθάρισε με εκδίκηση πολύ κόσμο. Πότισε με το πικρό φαρμάκι της απόλυσης στα 50+ πάνω από 70 αξιωματικούς.Η ζωή όμως τα έφερε έτσι και σε 11 μήνες ήπιε ο ίδιος το πικρό φαρμάκι. Τώρα γραφικός γυρολόγος ψάχνει δημοσιότητα. Πολύ περίεργο πάντως το ότι συνομιλεί με Τούρκους στρατηγούς, με την Τουρκία να απειλεί συνεχώς την Ελλάδα. Καλό θα ήταν η πολιτεία να λάβει τα μέτρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίταξε ρε φίλε μου μέρες που είναι, έρχονται διάφοροι π@παρολόγοι να σε δαιμονίσουν. Βγήκε και ο βαψομαλιας να μιλήσει και αυτός για τις ΕΔ κοτσάροντας και τον ευτελισμένο τίτλο του επίτιμου. Γιατί ρε παππούλη δεν κάθεσαι στο μπαλκονάκι σου να ποτίσεις τις γλάστρες και να μιλάς μόνο σε αυτές; Λες και δεν γνωρίζουμε πως και ποιοι, αρκετοί πάντως για να κάνουν ζημιά, γίνονται ανώτατοι και δη στρατηγοί και αρχηγοί στις ΕΔ της μπανανίας. Λες και δεν γνωρίζουμε τι ασχετιλα και αχρηστίλα κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Μεσογείων συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών που τους φυτεύουν στο υπεθα για να γράφουν συντάξιμα και εφάπαξ. Δεν μπορούν δηλαδή κάποιοι να βγάλουν απλά τον σκασμό; Άντε μέρες που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιστράτηγος Καμπάς Διοικητής 4ου Σώματος Στρατού, έκτακτη (απροειδοποίητη) επίσκεψη στη μονάδα που υπηρετούσα ως στρατιώτης και άκουσον άκουσον μπηκε σε θάλαμο στρατιωτών για να ελένξει (σαν λοχίας υπηρεσίας) την ευταξία.
    Μετά από ενδελεχή έλεγχο (γερακίσιο μάτι) , διαπίστωσε ύπαρξη εξάρτησης πάνω σε κρεβάτι συναδέλφου. Αποτέσμα: Σαν θαλαμοφύλακας τιμωρήθηκα με αρκετές μέρες φυλάκισης. Εάν είναι αυτή η αποστολή του σωματάρχη της περιοχής αυτής, τότε το έχουμε χαμένο κύριοι! Όσον αφορά τα περί αερολογιών κλπ κλπ, συμφωνώ με του προλαλίσαντες. Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι αποστρατευτηκε ο κ. Καμπας: Γιατι δεν ειναι δυνατον εναν Γιωτα 4 να του αναθετεις καθηκοντα (δηλαδη τα καθηκοντα Α/ΓΕΣ) για τα οποια απαιτειται ''εκπαιδευση βατραχανθρωπου''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο απεριγραπτος βαψομαλλιας υπεγραψε διαγραφη αξκων την ημερα των εκλογων. Λεει πολλα για τις κρισεος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως περασαν και αλλοι ακαταλληλοι για την θεση του Αρχηγου. Ομως ο συγκεκριμενος ''κραταει την σημαια''. Δεν υπαρχει πιο λαθος επιλογη τις τελευταιες δεκαετιες, δυστυχως για τον στρατο ξηρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού μικρή εμβέλεια και ασήμαντη έχει σε σύγκριση με άλλους στρατηγούς.

      Διαγραφή
  9. Αυτός δεν είναι που χτυπούσε παλαμάκια στον Τσίπρα σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, εκθέτοντας το Σώμα των Αξκών; Ανταμείφθηκε βέβαια μετά με την καρέκλα του Α/ΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή