Αποφοίτηση της 74ης Εκπαιδευτικής Σειράς από τη ΣΤΕΑΜΧ (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» η τελετή αποφοίτησης 16 Αξιωματικών της 74ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ).

Τα πτυχία στους απόφοιτους της Σχολής απένειμε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος αφού τους συνεχάρη, αναφέρθηκε στη σημασία του Όπλου του Μηχανικού στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον και στην πολυδιάστατη κοινωνική του προσφορά, όπως αυτή αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, με τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των συνεπειών των φυσικών καταστροφών, τη διάνοιξη δρομολογίων, την κατασκευή γεφυρών και τον εντοπισμό και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών και πυρομαχικών ανά την επικράτεια.

Επιπλέον, ο Αρχηγός εξήρε το έργο της Σχολής, η οποία συμπληρώνει 96 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς, παρέχοντας ανώτατη επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση στους αποφοίτους της.

Τέλος, ο Αρχηγός ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Αντιπρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και καθηγητή της ΣΤΕΑΜΧ κ. Ευάγγελο Σαπουντζάκη, το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού για το διδακτικό έργο που επιτελείται στη Σχολή και τόνισε το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο επιστημονικών φορέων.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μα για όνομα του Θεού... Δεν μπορούσαν να βγαλουν τις μάσκες για μία φωτογραφια διάρκειας δύο τριων δευτερολέπτων; Τώρα ποιός είναι ποιός; Ούτε μεταξύ τους γνωριζονται. Και στά δύο τρία δευτερολέπτα γιά τη φωτογραφιση θα κολλουσαν Κορωνοιο; Και τέλος τέλος, γιατί δεν κρατουσαν και τις αποστάσεις; Ελεος δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή