Προαγωγές Ανθυπολοχαγών Ο-Σ Στρατού Ξηράς (ΕΔΥΕΘΑ)

Προαγωγές Ανθυπολοχαγών Ο-Σ Στρατού Ξηράς (ΕΔΥΕΘΑ)

«Προαγωγές Κατωτέρων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 6ΣΛ16-7ΗΓ ΕΔΥΕΘΑ: 210

Με πρόταση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

Προάγουμε:

α. Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 26 και 27 του ν.3883/2010 σε Υπολοχαγούς κατ’ εκλογή, τους παρακάτω Ανθυπολοχαγούς Όπλων της προαγωγής τους λογιζομένης από 25-09-2021, ημερομηνία συμπλήρωσης του απαιτουμένου χρόνου παραμονής στο βαθμό:...

β. Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 26 και 27 του ν.3883/2010 σε Υπολοχαγούς κατ’ εκλογή, τους παρακάτω Ανθυπολοχαγούς Σωμάτων της προαγωγής τους λογιζομένης από 25-09-2021, ημερομηνία συμπλήρωσης του απαιτουμένου χρόνου παραμονής στο βαθμό:...

Διαβάστε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αξίζουν αυτή την προαγωγή ??? Έδωσαν εξετάσεις (σοβαρές) για να αποδείξουν ότι πληρούν τα προσόντα του βαθμού??? Γιατί να πληρώνουμε οι φορολογούμενοι παραπάνω λεφτά έναν χοντρό που προάχθηκε μόνο και μόνο γιατί συμπλήρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον βαθμό, ενώ αυτός ταυτόχρονα έτρωγε κάθε πρωί τυρόπιτες χωρίς να είναι σε θέση να τρέξει 5 χλμ ????? Μήπως να επανεξεταστεί το θεσμικό πλαίσιο των βαθμών (ιδίως στις παραγωγικές σχολές) διότι έχει ξεφύγει το θέμα και πληρώνουμε λεφτά χωρίς αντίκρισμα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που τρέχω τα 5Κ σε 23-25 min αξίζω να προαχθω?
      Επίσης δεν ακουμπάω σφολιατοειδη και άλλα σκουπίδια.
      Μήπως πρέπει να γίνω Α/ΓΕΣ , εάν όχι έστω να γίνω ΓΕΠΣ η Δκτης Στρατιάς? Για πρότεινε το φαίνεσαι πολύ συνειδητοποιημένος και έξυπνος .

      Διαγραφή
    2. Σωστός!!!! Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει εξοικονόμηση πόρων (και προσωπικού σε χαμηλούς βαθμούς) , πόρους που θα επικαρπωθούν όλοι οι εν ενεργεία με ενίσχυση των βασικών μισθών. Επιπρόσθετα θα επιβραβεύεται η αριστεία και θα υπάρχει διαφάνεια ιδίως στους ανωτέρους - ανωτάτους. Αναπαραγωγή της πρότασης άμεσα και προώθηση της, καθώς μπορεί να υπάρξουν αυξήσεις στους μισθούς όλων (και των άχρηστων που δεν θα προάγονται). Να προσθέσω να συμπεριληφθεί και η υποβίβαση βαθμού αν δεν τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις με περαιτέρω ενίσχυση στους πόρους. Ξυδάκι σε όποιους δεν αρέσουν τα παραπάνω.

      Διαγραφή
  2. Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2021 2:09:00 μ.μ. Για ανθλγό σε κόβω• συγκεκριμένα εσένα,για την απάντηση που έδωσες θα σε κάναμε πρόεδρο της δημοκρατίας κατευθείαν,και τιμητικά κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μυαλό σου δεν κόβει καλά επενδυτή, δεν είμαι Ανθλγός, εσύ πάντως εποπ είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή