Με απόστρατους αξιωματικούς της Ροδόπης συναντήθηκε ο Στυλιανίδης-Τι συζητήθηκε

Με απόστρατους αξιωματικούς της Ροδόπης συναντήθηκε ο Στυλιανίδης-Τι συζητήθηκε

Ο Βουλευτής Ροδόπης συζήτησε μαζί τους θέματα πανελλήνιου και τοπικού ενδιαφέροντος και παρέλαβε το υπόμνημα τους, δεσμευόμενος να παρέμβει υποστηρικτικά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς

Με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ροδόπης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Τα θέματα του κλάδου παρουσίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ροδόπης κ. Κ. Βουζουκίδης, παρουσία του Αντιπροέδρου Δημήτριου Παντέλα Αντιπροέδρου και του Γραμματέα Ευθυμίου Πατρονίδη, ζητώντας την αποκατάσταση του πρωτοκόλλου από το Υπουργείο Εσωτερικών και συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο προκειμένου να τεθούν συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά αλλά και λειτουργικά ζητήματα των Ενώσεων.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού συζήτησε διεξοδικά μαζί τους θέματα πανελλήνιου αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος παρέλαβε το υπόμνημα τους δεσμευόμενος να παρέμβει υποστηρικτικά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Επίσης επικοινώνησε επί τόπου με τον πρόεδρο της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της οποίας είναι και μέλος, τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, και φρόντισε να κληθεί η Πανελλήνια Ένωση στη Βουλή για να ενημερώσει την Επιτροπή.

Τέλος οι Βουζουκίδης και Στυλιανίδης συμφώνησαν με τον Κ. Γκιουλέκα να επισκεφθούν την Κομοτηνή για να ενημερώσουν τα μέλη της Ένωσης και φυσικά να ενημερωθούν από όλα τα προεδρεία των τοπικών Ενώσεων Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΗΓΗ: fonirodopis.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Παραμονές των εκλογών, όποτε αυτές γίνουν-πιθανότατα το 2022- ίσως δοθούν λύσεις!Στην ΕΛΛΆΔΑ,πάντα έτσι γίνεται. Να μην τα καίμε όλα τα χαρτιά! Μην περιμένετε νωρίτερα...Ενωρίτερα,το ΄΄τάξιμο δεν χαλάει σπίτια΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "επιτόπου" ηρεμεί ατάκα κι επιτόπου τους εκάστοτε ακροατές. Λύση δε πρόκειται να δοθεί ούτε μετά από πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή