ΥΕΘΑ για βαθμολογική εξέλιξη ΑΣΣΥ 1991: Θα συμπεριληφθεί σε ν/σ που θα κατατεθεί εντός Ιαν 22

ΥΕΘΑ για βαθμολογική εξέλιξη ΑΣΣΥ 1991: Θα συμπεριληφθεί σε ν/σ που θα κατατεθεί εντός Ιαν 22

Χρήστος Μπουκώρος: «Διευθετείται το θέμα των ΑΣΣΥ 1991»

Σε επικοινωνία που είχε χθες (08-12-21) ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, δόθηκε από πλευράς του υπουργού η διαβεβαίωση ότι θα διευθετηθεί οριστικά το θέμα της βαθμολογικής εξέλιξης των ΑΣΣΥ 1991.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος γνωστοποίησε στον βουλευτή Μαγνησίας ότι οι σχετικές διατάξεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν σε νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί εντός του Ιανουαρίου, έχουν αποσταλεί ήδη στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Κατά τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται το αίτημα των αξιωματικών, που έπρεπε να προαχθούν από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Στη συνέχεια, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα αντιμετωπιστεί και το ζήτημα των ΑΣΣΥ 1992.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε τον υπουργό, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει πάντα με πνεύμα κατανόησης τα δίκαια και χρόνια αιτήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μέχρι να "τακτοποιηθεί" θα προαχθούμε ούτως ή άλλως λόγω συμπλήρωσης του μεγίστου χρόνου για να μην αναφερθώ στον περίφημο χρόνο διοικήσεως ...
    Κοινώς τα χρόνια πέρασαν και η τρύπα στο νερό μεγάλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι θλιβερό να απαιτείται παρέμβαση συνδικαλιστικού χαρακτήρα για να πιεστεί το υπουργείο προκειμένου να κάνει τη δουλειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ελεγε στην ελληνική ταινία ο περίφημος βουλευτής?
    "Το θέμα σας ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ!!"

    Η ταινία είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή