ΝΙΜΤΣ: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής-Δείτε την απόφαση

ΝΙΜΤΣ: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής-Δείτε την απόφαση

Αναρτήθηκε χθες (08-11-2021) στη Διαύγεια (ΑΔΑ: Ψ68Σ6-8Σ3) η απόφαση του ΥΦΕΘΑ με την οποία διορίζεται ως Διευθυντής - Συντονιστής στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), με τριετή θητεία, ο Αντιστράτηγος ε.α. (ΥΙ) Νούλης Παναγιώτης.

Ο νέος διευθυντής του ΝΙΜΤΣ είχε αποστρατευθεί ως Ταξίαρχος (ΥΙ) τον Μάρτιο του 2015 και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως ΩΡΛ. Θα αντικαταστήσει τον Υποστράτηγο Σέργιο Γκιζάρη που παραιτήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τα αντανακλαστικά του συστήματος είναι...
    Άμεση αντίδραση δύο μηνών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από συνέντευξη πέρασε? Τον ενέκρινε ο Πρόεδρος? Είναι ημέτερος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω εάν θα είναι ο νούλης, ο φούλης, ο κούλης ή ο λούλης, εγώ βλέπω έναν απόστρατο γιατρό που θα παριστάνει τον διευθυντή και τον συντονιστή (sic), σε διοικητικές υπηρεσίες αποκλειστικά και όχι σε κλινική, συνήθως με μη φιλική συμπεριφορά σε στελέχη είτε ε.ε. είτε ε.α. (στο κοντινό παρελθόν υπήρξαν, θα δούμε και για αυτόν) με έναν μισθό διόλου ευκαταφρόνητο και με τριετή σύμβαση που πάει να πει, ότι ακόμα και εάν απομακρυνθεί τα μισά θα πέσουν κανονικώς και τοιουτοτρόπως στην τσεπουλα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα γενικώς και εξ αδιαιρέτου. Δεν σώζεται λέμε η μπανανία, δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Δντες των Στρατιωτικων Νοσοκομειων δεν ειναι γιατροι? Δεν τοποθετουνται αλλα περνανε απο συνεντευξη? Για το ΝΙΜΤΣ μιλαμε και οχι πχ για το Ελενα. Απλα εδω υπαρχει και ΔΣ και οι διαδικασιες ειναι διαφορετικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή