Θεσσαλονίκη: Η εντυπωσιακή ελεύθερη πτώση των αλεξιπτωτιστών με την Ελληνική Σημαία (3 ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)[ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Θεσσαλονίκη: Η εντυπωσιακή ελεύθερη πτώση των αλεξιπτωτιστών με την Ελληνική Σημαία (3 ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)[ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Με μια εντυπωσιακή ελεύθερη πτώση από μέλη της σχολής Αλεξιπτωτιστών που ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου η οποία σημαδεύτηκε από το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς.

Ο Yπολοχαγός Κώστας Πίστας και ο Αρχιλοχίας Γιώργος Κουτσογιάννης έκαναν ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο Χιούι που πετούσε σε ύψος 2.000 μέτρων με κάμερα που είχαν στο κράνος τους να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τις ενέργειές τους.

Κλικ για μεγέθυνση:

Όπως εξήγησε ο συντονιστής της ελεύθερης πτώσης ο οποίος περιέγραφε από το έδαφος τι συνέβαινε στον αέρα της Θεσσαλονίκης, οι δύο στρατιωτικοί για 15 δευτερόλεπτα πέταξαν σε ελεύθερη πτώση με ταχύτητα έως και 200χλμ./ώρα και σε υψόμετρο 1.000 μέτρων άνοιξαν τα αλεξίπτωτά τους.

Η εκπληκτική επίδειξη των 2 αλεξιπτωτιστών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Αφού ενεργοποίησαν τα αλεξίπτωτά τους πραγματοποίησαν ελιγμούς προκειμένου να χάσουν γρήγορα ύψος με την προσγείωση να πραγματοποιείται αντίθετα από τη φορά του ανέμου για να μειωθεί η ταχύτητα του αλεξιπτώτου.

Θεσσαλονίκη: Η εντυπωσιακή πτώση των αλεξιπτωτιστών που κόβει την...ανάσα!

Μετά την επιτυχημένη προσγείωση ο ένας από τους δύο στρατιωτικούς πλησίασε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και της είπε «σας παρουσιάζω την σημαία για την οποία έχουμε οριστεί να την υπερασπιζόμαστε με την τελευταία ρανίδα του αίματος μας» με την κυρία Σακελλαροπούλου να του δίνει τα συγχαρητήριά της και να εκφράζει την υπερηφάνειά της για όσα προηγήθηκαν από τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο αλεξιπτωτιστές

ΠΗΓΗ: grtimes.gr - newsbomb.gr - Andreas Mountzouroulias

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια