Ορκωμοσία 135 Νέων Ικάρων στο Τατόι (ΦΩΤΟ)

Ορκωμοσία 135 Νέων Ικάρων στο Τατόι (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Χαρδαλιά, η ορκωμοσία των νέων Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν τριάντα πέντε (135) Ίκαροι, από τους οποίους εκατόν είκοσι ένας (121) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο, δύο (2) από το Μαυροβούνιο, δύο (2) από την Ιορδανία και ένας (1) από την Τυνησία.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ως Εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ Αθηναγόρας, η Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, κα Ana Vukadinovic, οι Πρόξενοι των Πρεσβειών του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, κ. Ashraf Khasawneh και της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Αδάμου, ο Υποδιοικητής Γενικής Επιθεώρησης Στρατού – Διοίκησης Δόγματος Εκπαίδευσης, Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, Διοικητές των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας καθώς και συγγενείς των νέων Ικάρων.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ''...παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του ΓΕΑ...., ως Εκπρόσωπος του Α/ΓΕΕΘΑ....'' Αισθητικα απαραδεκτο και τεραστια υπερβολη, ο Αρχηγος του κλαδου στον οποιο μαλιστα ανηκει η Σχολη Ικαρων να παρισταται σαν εκπροσωπος αλλου Αρχηγου. Δεν μπορουσε να παει ο Α/ΓΕΕΘΑ μεχρι εδω κατανοητο, αλλα να πρεπει καποιος να τον εκπροσωπησει??? Παραειμαστε μεγαλοι για να κλαψουμε αλλα το θεμα δεν προσφερεται για να βαλουμε και τα γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ; Εδώ τις προάλλες έκαναν άσκηση αναχαίτισης πολιτικού αεροσκάφους renegade και την διεύθυνε ο Α/ΓΕΕΘΑ, παρουσία του Α/ΓΕΑ! Έλα παππού μου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι τι κάνει ο Φλώρος αλλά τι ΔΕΝ κάνει ο Μπλιούμης για ν' αντιδράσει στον εξευτελισμό του Όπλου αλλά και των στελεχών των οποίων ηγείται. Είπαμε "yes" στην αντικατάσταση της στολής παραλλαγής με αυτήν του ΣΞ, "yes" στην εν μέσω πανδημίας μετατροπή του ΚΕΔΑ/Ζ σε ιδιωτικό θέρετρο άσχετων με την ΠΑ, "yes" στην σχεδίαση από το ...ΓΕΕΘΑ της ξαφνικής εμφάνισης των F-16 στην Κύπρο, "yes" σε διεξαγωγή καθαρά αεροπορικής άσκησης υπό την διοίκηση καταδρομέα, "yes" στην ορκωμοσία Ικάρων με τον Α/ΓΕΑ ...εκπρόσωπο του Α/ΓΕΕΘΑ. Πόσα άλλα έχουν γίνει και δεν τα έχουμε ακούσει; Τι άλλο θα γίνει, θα δούμε κανέναν αντιστράτηγο αρχηγό ΑΤΑ; Μήπως να αρχίσουν τα στελέχη να ράβουν χακί στολές σιγά-σιγά; Νισάφι πια! H ΠΑ δεν ανήκει σε κανέναν περαστικό που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια για να γίνει διοικητής της ΥΠΑ ως απόστρατος.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με ΑΝΏΝΥΜΟΣ Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2021 9:05:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους νέους Ίκαρους μας κάνουν υπερήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή