Στρατός Ξηράς: Αυτοί είναι οι Ανώτεροι Αξιωματικοί Ο-Σ που τέθηκαν ΕΟΘ (ΕΔΥΕΘΑ)

Στρατός Ξηράς: Αυτοί είναι οι Ανώτεροι Αξιωματικοί Ο-Σ που τέθηκαν ΕΟΘ (ΕΔΥΕΘΑ)

ΑΠΟΦΑΣΗ Για Θέση Αξιωματικών Εκτός Οργανικών Θέσεων ΑΔΑ: ΨΗΣΕ6-Ξ2Β ΕΔΥΕΘΑ: 137

αποφασίζουμε:

1. Όπως τεθούν, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν.4494/2017, Εκτός Οργανικών Θέσεων:

α. Από 22-03-2021, ημερομηνία κατά την οποία κρίθηκαν ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» οι παρακάτω Ανώτεροι Αξιωματικοί Όπλων:...

β. Από 24-03-2021, ημερομηνία κατά την οποία κρίθηκαν ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» οι παρακάτω Ανώτεροι Αξιωματικοί Σωμάτων:...

Διαβάστε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ολοι οι κυριοι που ενώ εκλεισαν 35 ετια καθονται και τοποθετουνται ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ αν ειχαν μια αξιοπρεπεη συνταξη να μεγαλωσουν τα παιδια τους θα εφευγαν.Αναγκαστικα καθονται με ότι μπορει εκαστος να προσφερει με αποτελσμα να εχουμε ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ και κυριως ΓΗΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ-Καλα κανουν και καθονται να μην φυγουν χωρις αυταπαγγελτη αποστρατεια
    Γιατι να μπλεξουν με ΚΡΑΤΟΣ ΙΧ που δεν υπολογιζει αποφασεις ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟΥ Στε >. Παύση κρατήσεων ν.4093/12: Χαμένοι στη μετάφραση, στο ραγιαδισμό και εξαπάτηση των πολιτικών ταγών-Πλωταρχης εα Σταματης αν μελος ΕΑΑΝ.
    https://www.staratalogia.gr/2021/09/409312.html
    Που Βάλτωσε η Παύση της Παρακράτησης του Μερίσματος ν4093/12
    Γράφει ο Παναγιώτης Δημητριάδης Αντιπτέραρχος (ε.α ) Μέλος ΔΣ /ΕΑΑΑ
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2021/09/409312.html#more
    Καλο υπολοιπο με υγεια στους παραμενοντες συναδελφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτους που εδιωξαν με 31 και 32 πραγματικα; Αλλος Θεος. Θα αποδωσουν οι ΕΟΘ στις ΚΑΠΗ ΕΔ. Τρομαρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο θεσμός των ΕΟΘ είναι ρουσφέτι καθολικής αποδοχής των κομμάτων. Μόνο ο Κωσταράκος τόλμησε και είπε την αλήθεια λίγο πριν τις εκλογές του 2019.

    https://www.tovima.gr/2019/06/25/politics/kostarakos-gia-ethniki-amyna-ta-8-simeia-stoxoi-gia-ti-nea-kyvernisi/

    "Πρέπει να σταματήσει η αιμορραγία των ετήσιων κρίσεων και αποστρατειών (χουντικής εμπνεύσεως) και τα στελέχη να αποστρατεύονται βάση ορίου ηλικίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν μπορούν να υπάρχουν συνταξιούχοι κάτω των 58 ή 60 ετών ή χωρίς τουλάχιστον 40 έτη υπηρεσίας. Ούτε καν αυτοί που λόγω επικινδυνότητας γράφουν «διπλά» εξάμηνα. Τους χρειαζόμαστε όλους. Εκτός βέβαια και αν οι ίδιοι επιθυμούν να αποστρατευτούν".

    Όσο υπάρχουν οι χουντικής εμπνεύσεως ετήσιες κρίσεις και αποστρατείες (απολύσεις) θα συντηρούνται και διευρύνονται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών (γιατί μένει αυτός και όχι εγώ).

    Δυστυχώς δύο χρόνια μετά ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος παρά τις εξαγγελίες δεν τόλμησε να πειράξει τις χουντικής εμπνεύσεως κρίσεις και αποστρατείες (νόμο περί προαγωγών), δέσμιος των στρατιωτικών εισηγήσεων.

    Οι στρατιωτικοί υπεραμύνονται του ισχύοντος συστήματος για να απολαμβάνουν την εξουσία της κρίσης - απόλυσης ως καταξίωση ζωής. Ευτυχώς όμως που υπάρχει ένας στρατιωτικός πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τους υπενθυμίζει το μωρόν της σκέψης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή