Εδώ ο Στρατηγός, Εκεί ο Στρατηγός, πού Είναι ο Στρατηγός;

Εδώ ο Στρατηγός, Εκεί ο Στρατηγός, πού Είναι ο Στρατηγός;

Τι ακούγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολιτικών γραφείων

Ζητείται στρατηγός

Μαθαίνουμε ότι τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου για τη δημιουργία του νέου Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας κάθε άλλο παρά «κάηκαν», μετά το φιάσκο της μη υπουργοποίησης του ναυάρχου (εν αποστρατεία) και πρώην Υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλη Αποστολάκη.

Και μπορεί η περίπτωση του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να «ναυάγησε» στην «ξέρα» της έλλειψης συναίνεσης ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ωστόσο ακούμε ότι το επιτελείο του πρωθυπουργού βρίσκεται εκ νέου στην αναζήτηση κάποιου απόστρατου ανώτατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να αναλάβει το καυτό χαρτοφυλάκιο του νέου υπουργείου, χωρίς κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο ενός πολιτικού προσώπου.

Παραμένει

Θα μείνουμε λίγο στην υπόθεση με τον Βαγγέλη Αποστολάκη, διότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του ίδιου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η Κουμουνδούρου αντέδρασε με πολύ σκληρό τρόπο όταν ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση του Β. Αποστολάκη – που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έκανε λόγο για «αποστασία» και «εξαγορά», καθώς ο πρώην υπουργός ήταν μέχρι και εκείνη τη στιγμή σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα σε θέματα Άμυνας.

Αυτό που μας κάνει εμάς τρομερή εντύπωση είναι ότι παραμένει σε αυτήν τη θέση, παρά τα όσα έγιναν την Τρίτη. Μάλιστα, πηγή μάς μετέφερε ότι ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, με τον βουλευτή του κόμματος στα Χανιά να έχει αναλάβει την προώθησή του στη κομματική βάση.

ΠΗΓΗ: vice.com

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Το άρθρο του κου Δανίκα στο ηλεκτρονικό ΠΘ, αλλά και η απάντηση του κου Γεωργιάδη απαντούν σε όλα για το ποιόν του επαναφερομενου κου "ναυάρχου" (το ν με πολύ μικρό γράμμα). Για πολλοστή φορά το επιτελικό γραφείο του κου ΠΘ, πραγματοποιεί γκάφα ολκής ως προς την επιλογή προσώπων για την στελέχωση ευαίσθητων και κρίσιμων θέσεων, στις οποίες οι επαναφερομενοι βαθμοί και χορηγούμενες θέσεις, δεν έχουν κανένα κύρος και αξία. Εύχομαι να μην υποπέσουν στο ίδιο λάθος..... ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατηγός Κωσταράκος ο επικρατέστερος. Οσονούπω οι ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατυχέστατη και ακατανόητη επιλογή στο πρόσωπο ενός ελαχιστότατου (εκ του αποτελέσματος) και συνταξιούχου αποτυχημένου πρώην στρατιωτικού που πήγαινε για ψαροντούφεκο με τον μούφα-λούφα κομάντο ψεκαμμένο και για τζιπούρα με το φασιστερό κοτοπολάκι.
    ΥΓ: Ουτε ΣΕΘΑ, ούτε ΑΔΙΣΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν πολύ δεν ασχοληθήκατε με τους τιποταδες, σελφοκλιπακιδες, ημιαγράμματους και άλλα ψεκαμμενα ούφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή