Της Άμυνας τα… εμβόλια: Το «σταυρόλεξο» που καλούνται να λύσουν

Της Άμυνας τα… εμβόλια: Το «σταυρόλεξο» που καλούνται να λύσουν

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» της 01/08/2021:

Εάν θα επιβληθεί ή όχι υποχρεωτικός εμβολιασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τους επιτελείς.

Ο μεν υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δηλώνει πως θεωρεί αδιανόητο να τεθεί εκτός μάχης ένα πολεμικό πλοίο εξαιτίας της αμέλειας μέλους του πληρώματος να θωρακιστεί απέναντι στον ιό μη κάνοντας το εμβόλιο, αλλά η λήψη αυτής της απόφασης σκοντάφτει σε γραφειοκρατικές και νομικές δυσκολίες.

Τι θα γίνει, για παράδειγμα, εάν κάποιος ή κάποιοι αρνηθούν το εμβόλιο; Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι στρατιωτικοί ώστε να τους επιβληθεί αναστολή εργασίας. Συνεπώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δώσεις κίνητρα, όπως δόθηκαν πέντε ημέρες άδεια στους φαντάρους που εμβολιάζονται. Μέτρα όμως για τους αντιεμβολιαστές στις Ένοπλες Δυνάμεις δύσκολα λαμβάνονται.

Αυτό είναι το σταυρόλεξο που καλούνται τώρα στο Άμυνας να λύσουν.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ο κ.ΥΕΘΑ ας ασχοληθεί καλύτερα με τις μεταθέσεις, όπου όπως κάθε χρόνο τα έχουν κάνει σ....α, και ας αφήσει τις σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ΕΔ. Όσο για τα περίφημα ''κίνητρα'', απλά αποδεικνύουν πόσο πολύ ''σέβονται'' τους στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι γιαυτο τους πηδατε εργασιακα και οικονομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα φυσικά τώρα που κουβάλησε και την εικόνα της Παναγίας ο φωτοσελφακιας, έχει πάρει την θεία φώτιση και θα το λύσει το θέμα ολιστικά. Νικολάκη άσε τον βοηθό σου να κανει παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εμβολιασμοί όπως αποδεικνύεται καθημερινά είναι άσκοποι και επικίνδυνοι δε προσφέρουν τίποτα γιατί όλοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό για περισσότερες πληροφορίες ερωτήστε τον κύριο Άδωνη
    Καλησπέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ιδιο δημοσιευμα εχει γραφει στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ τουλαχιστον 5 φορες και δεν αφορα το πορταλ.Ουσιαστικα η κυβερνηση κουνα το δακτυλο σε εργαζομενους χαμηλων δεξιοτητων Ιδ Τομεα ενω ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ δεν εχει εκδοθει γαι ΔΗΜ ΤΟΜΕΑ -ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ -Μονο λογια φοβουνται αντιδρασεις-Η Ελλαδα κατατασεται 1η σε 187 χωρες για την ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περσυ στην κρίση με τον Ερντογαν εν όψει καλοκαιριού και με τον κορονοιο σε έξαρση ασχολήθηκε κάνεις με τους στρατιωτικους που ήταν επιφυλακη για ώρες και χωρίς να τους παρέχετε συσσίτιο; Εκεί δεν είχε κορονοιο;
    Ποια τα ποσοστά θνησιμότητας στις ΕΔ με κορονοιο; Πόσοι αρρωστησαν βαριά από στελεχη και στρατιώτες;
    Οποιος θέλει κάνει το εμβόλιο. Δεν μπορει να γίνει υποχρεωτικό.
    Άλλωστε οι στρατιωτικοι εδώ και χρόνια οικονομικά διαλυμενοι, υποχρεωμένοι να ζουν σαν νομάδες και στον εργασιακό τομέα βογκαν....Και φυσικά ουδεμία σχέση ο στρατιωτικός με δημόσιο υπάλληλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μονο που θα καταφερετε «φωστηρες» εαν κανετε υποχρεωτικο τον εμβολιασμο ειναι να κατεστρεψετε εντελως τις μοναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή