Πώς το 725 ΤΜΧ απεγκλώβισε και έσωσε 7μελή οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς το 725 ΤΜΧ απεγκλώβισε και έσωσε 7μελή οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη βοήθεια του στρατού πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο απεγκλωβισμός 7μελούς οικογένειας από το σπίτι της που απειλούνταν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, υπήρχε ηλικιωμένο άτομο, που δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Έγινε αίτημα από εθελοντές πυροσβέστες και μετά από έγκριση του ΓΕΕΘΑ, ένας προωθητής γαιών του 725 Τάγματος Μηχανικού μετέβη στην 651 Αποθήκη Βάσεως Υλικού Πολέμου και έσπασε την περίφραξη στο βόρειο τμήμα του στρατοπέδου βοηθώντας στον απεγκλωβισμό.

Δείτε το βίντεο

Σήμερα 6 Αυγούστου 2021, στις 5:30 το πρωί, κατόπιν αιτήματος των εθελοντών πυροσβεστών και μετά από έγκριση του ΓΕΕΘΑ, ένας προωθητής γαιών του 725 Τάγματος Μηχανικού (ΤΜΧ) μετέβει στην 651 Αποθήκη Βάσεως Υλικού Πολέμου (ΑΒΥΠ) και έσπασε την περίφραξη στο βόρειο τμήμα του στρατοπέδου συμβάλλοντας στον απεγκλωβισμό 7μελούς οικογένειας από την οικία της, η οποία απειλούνταν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, υπήρχε ηλικιωμένο άτομο, μη δυνάμενο να μετακινηθεί.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παρότι το ένδοξο Μηχανικό από ανώτατη ηγεσία - ειδικά τάξεις περί του υφεθα (ατυχίας, πρωτοτυπίας, γίνετε ρε μ@λ@κα, έχω δώσει δγη να χαμογελούν και του ρεκορ Γκίνες των 7.875.312 σελφις) - είχε τραγικά ανίκανη, εντούτοις τα στελέχη και οι στρατιώτες στάθηκαν και στέκονται στο ψηλότερο βάθρο της αυταπάρνησης και αλτρουισμού. Ευτυχώς που υπάρχουν τα γενναία στελέχη όλων των βαθμών και προέλευσης του ΜΧ που κρατούν την σημαία του όπλου ψηλά και με διαφορά. Μη ξεχνούμε ότι το ΜΧ σας κάνει στρατηγούς και αρχηγούς, γιατί έχει να επιδείξει έργο σε κάθε φάση, σε καθε ανάγκη, σε κάθε δύσκολη κατάσταση, όταν ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας (δήμοι, περιφέρειες, ΔΕΚΟ) απλά αποτυγχάνει οικτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή