Έγγραφο ΓΕΣ για Υπεύθυνες Δηλώσεις Τόπου-Δήμου Προτίμησης Στελεχών Έτους 2022

Έγγραφο ΓΕΣ για Υπεύθυνες Δηλώσεις Τόπου-Δήμου Προτίμησης Στελεχών Έτους 2022

Με έγγραφο του το ΓΕΣ ενημερώνει για τις ημερομηνίες, που πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, οι υπεύθυνες δηλώσεις Τόπου - Δήμου προτίμησης για το Έτος 2022

Συγκεκριμένα:

1. Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τα (α) έως (στ) σχετικά και το (θ) όμοιο, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής υπεύθυνης δήλωσης «Τόπου (Δήμου) προτίμησης» έτους 2022, θα διεξαχθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΓΕΣ «www.army.gr», από 01 έως 15 Σεπ 21, για τα στελέχη με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) που λήγει σε 0 έως 4 και από 16 έως 30 Σεπ 21 για τα στελέχη με ΑΦΜ που λήγει σε 5 έως 9.

2. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Υπεύθυνης Δήλωσης Τόπου (Δήμου) προτίμησης» είναι υποχρεωτική για το σύνολο των στελεχών του ΣΞ, πλην των ανωτάτων Αξκών.

3. Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η:

α. Λήψη των δηλώσεων τόπων προτίμησης έτους 2022, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

β. Επικαιροποίηση, με την καθολική συμμετοχή του προσωπικού, των ατομικών και οικογενειακών στοιχείων των στελεχών, όπως αυτά είναι καταχωρημένα στο Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου Προσωπικού (ΕΣΕΠ).

γ. Μείωση της γραφειοκρατίας, με την καταχώρηση και διαβίβαση στις αρμόδιες Δνσεις των δικαιολογητικών που αφορούν σε διόρθωση ατομικών και οικογενειακών τους στοιχείων, απευθείας από τα στελέχη και αποκλειστικά δια μέσου της ηλεκτρονικής εφαρμογής τόπων προτίμησης.

δ. Αποφυγή επαναλαμβανόμενων σφαλμάτων κατά την υποβολή δηλώσεων τόπων προτίμησης και αύξηση ικανοποίησης των στελεχών.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ναι όντως αυτές είναι οι ημερομηνίες δήλωσης φρουράς προτίμησης κάθε χρόνο. Μας ικανοποιούν όμως; οι μεταθέσεις βγαίνουν αντικειμενικα; η με σπρωξιμο; τα προβλήματα του καθενός εξεταζονται; τα βλέπουμε τι γίνεται τόσα χρόνια τζάμπα τα γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να επισημάνω κάτι, το οποίο βέβαια δεν είναι σοβαρό αλλά δεν παύει να έχει τη σημασία του. Κάθε χρόνο υποβάλλονται οι φρουρές προτίμησης από 01 έως 30 Σεπ. Κάθε χρόνο οι έχοντες ΑΦΜ, που το τελευταίο ψηφίο είναι από 0 έως και 4, είναι υποχρεωμένοι έως τις 15 Σεπ να τις έχουν υποβάλλει. Ρωτώ αν είναι τόσο δύσκολο κάθε χρόνο να αλλάζει η σειρά υποβολής, δηλαδή τη μια χρονιά οι έχοντες τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ από 0-4 να την υποβάλλουν στο 1ο 15ήμερο και την επομένη χρονιά στο 2ο 15ημερο ώστε με αυτούς που έχουν ΑΦΜ από 5-9 να εναλλάσσονται. Είπα στην αρχή ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και έχει όμως τη σημασία του διότι πέρυσι πήρα τη βεβαίωση, φοίτησης του παιδιού μου στις 14 Σεπ. με αρκετή πίεση προς το σχολείο, μιας και τα σχολεία (Λύκεια) άνοιξαν στις 11 αν θυμάμαι καλά. Εκτιμώ ότι θα υπάρχουν και άλλες διάφορες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή