Αθλητικές δοκιμασίες υποψηφίων ΕΠΟΠ: Aποφασίστηκε η διεξαγωγή τους στην Αλεξανδρούπολη

Αθλητικές δοκιμασίες υποψηφίων ΕΠΟΠ: Aποφασίστηκε η διεξαγωγή τους στην Αλεξανδρούπολη

Έγινε αποδεκτή απ’ τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, η πρόταση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θόδωρου Βουρδόλη

Μια εξαιρετικά σημαντική και πολύ θετική εξέλιξη, υπήρξε στο θέμα των αθλητικών δοκιμασιών των υποψήφιων ΕΠ.ΟΠ, αφού το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποφάσισε αυτές να πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, έκανε αποδεκτή την πρόταση που του έκανε από τις 5 Απριλίου 2021 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θόδωρος Βουρδόλης, με έγγραφο αίτημα που του απέστειλε. Σε αυτό μάλιστα επεσήμανε ότι η πλειοψηφία των υποψήφιων ΕΠ.ΟΠ κατάγεται από την περιοχή μας και έτσι θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία μετακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα υπενθυμίστηκε ότι και οι παρόμοιες εξετάσεις των υποψήφιων Συνοριοφυλάκων, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα ήρθε η απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ήταν ΘΕΤΙΚΗ, κάτι που σχολίασε με ικανοποίηση ο κ. Βουδρόλης τονίζοντας:

«Μετά από το έγγραφο μας στον Υ.ΕΘ.Α. Κο Παναγιωτοπουλο έχοντας την ηθική υποχρέωση να κάνουνε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας, όπως κάναμε και για τους νέους Συνοριακούς Φύλακες, που πρόκειται να εξεταστούν στα αγωνίσματα και τις λοιπές εξετάσεις της προκήρυξης των ΕΠ.ΟΠ. αποστείλαμε έγγραφο αίτημα όπου του ζητήσαμε οι παραπάνω εξετάσεις να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και πλέον όλα τα παιδιά μας θα δώσουν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι θα αποφύγουν τεράστια έξοδα μετακίνησης – διαμονής και διατροφής σε άλλη πόλη όπου θα γινόταν οι εξετάσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και επιπλέον θα δοκιμαστούν στον φυσικό τους χώρο όπου καθημερινά προετοιμάζονται για τις παραπάνω εξετάσεις. Ευχόμαστε η προσπάθεια μας να αποδώσει καρπούς και όλα τα παιδιά που να επιτύχουν στις εξετάσεις τους».

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ρε μπάμια και αυτοί που είναι από άλλες περιοχές τι θα κάνουν??? Θα ταλαιπωρηθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοεί ότι όλοι θα πάνε εκεί???? Απαντες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ΔΕΝ διαβάζετε ρε παιδιά;;; Λέει ΜΟΝΟ για όσους κατάγονται από ΕΒΡΟ και γενικότερα ΘΡΑΚΗ που είναι η πλειοψηφία των υποψήφιων ΕΠ.ΟΠ...

      Διαγραφή