ΥΠΕΘΑ: Τι κάνουν οι στρατιωτικοί σε περίπτωση που δεν βρουν self-test;-Οδηγίες (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΟ)

ΥΠΕΘΑ: Τι κάνουν οι στρατιωτικοί σε περίπτωση που δεν βρουν self-test;-Οδηγίες (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΟ)

Μετά την ανακοίνωση ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι (συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών) θα μπορούν να προμηθεύονται τα δωρεάν self-tests ξανά από τα φαρμακεία από την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, δημιούργησε έντονη ανησυχία και ερωτήματα: «και τώρα τί κάνουμε;»

Όπως ενημερώθηκε η ΠΟΕΣ, ήδη η ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ με το υπ΄ αριθμ. Φ.400/08/48002/Σ.8360/29.4.2021 παρακάτω έγγραφό της, το οποίο κοινοποιήθηκε σε όλα τα στελέχη, μπορούν αντί του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self-test), να επιλέγουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου rapid test ή PCR test , δωρέαν σε δημόσια δομή, στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα.

Αμέσως μετά τη διενέργεια των ως άνω tests τα στελέχη οφείλουν να ενημερώνουν για το αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) μέσω της οικείας εφαρμογής (https://hr.apografi.gov.gr) και να εκτυπώνουν τη σχετική βεβαίωση, με τα εξής βήματα:

Βήμα 1ο:

Μπαίνουμε στην εφαρμογή από τη διεύθυνση https://hr.apografi.gov.gr μέσω της εισόδου στην Υπηρεσία και τους κωδικούς μας του Taxis:

Βήμα 2ο:

Αφού εισέλθουμε στην εφαρμογή κλικάρουμε επάνω στο πεδίο «Covid Tests»:

Βήμα 3ο:

Κλικάρουμε στο πεδίο «Καταχώρηση Covid-Test»:

Βήμα 4ο:

Κλικάρουμε στο πεδίο «Εισαγωγή Τεστ» και στο πεδίο «Τύπος Τεστ» και επιλέγουμε το τεστ που κάναμε:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ναι ναι ναι.... Απο διαταγες και χαρτια, να φανε και οι κοτες..
    Τρεξτε τωρα ολοκληρο πίσω απο τους φαρμακοπωλητες;;;
    Σουζα;;;;
    Ποιοι ειναι οι κοτες;;;;;
    Σε μια νυχτα καταργηθηκαν ΣΚ και λοιπες διατάξεις νε μια βεβαιωση;;;;;
    Αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το μπαχαλο στις ΕΔ συνεχίζεται. Στην Αμερική αποστρατευουν τους κυβερνήτες αεροπλανοφόρων, που έχουν παρόμοιες ιδεοληπτικες αναζητήσεις με τους εκδίδοντες την και καλά διαταγή. Σοβαρευτείτε γιατί το φάντασμα του Κονδύλη μας κατατρέχει με το βιβλίο "Θεωρία Πολέμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή