ΛΑΕΔ: Ανακοίνωση Λειτουργίας Βεράντας «Ελαία»

ΛΑΕΔ: Ανακοίνωση Λειτουργίας Βεράντας «Ελαία»

Ενημερώνουμε τα αξιότιμα μέλη μας, στο πλαίσιο προστασίας από την μετάδοση του κορωνοϊού SARS COV-2 και με αντικειμενικό σκοπό τη μείωση της διασποράς της νόσου, ότι η βεράντα "Ελαία" θα λειτουργήσει από 05 Μαΐου 2021.

Σε εφαρμογή των παραπάνω έχει καθορισθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μελών ανά αίθουσα παροχής υπηρεσιών και ανά Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών (μόνο κατόπιν ραντεβού).

Τα προσερχόμενα μέλη θα παραλαμβάνουν από τον Αξιωματικό Πύλης αριθμημένη κάρτα εισόδου, η οποία είναι ατομική και θα ισχύει αποκλειστικά για την αίθουσα ή το τμήμα που αναγράφει.

Η κάρτα θα παραδίδεται κατά την έξοδο από την ΛΑΕΔ.

Όταν θα είναι συμπληρωμένος ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός των εισερχομένων μελών, οι προσερχόμενοι θα αναμένουν εκτός κτηρίου της ΛΑΕΔ, τηρώντας με δική τους ευθύνη τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους δικαιούχους, όπως καθορίζονται από τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας της ΛΑΕΔ (ΦΕΚ 126/τΒ΄/18 Φεβ 98).

Οι γενικοί κανόνες λειτουργίας της εστίασης είναι οι παρακάτω:

Έναρξη λειτουργίας μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Επιτρέπεται η παρουσία καθήμενων μόνο πελατών.

Επιτρέπεται μόνο έξι (6) άτομα ανά τραπέζι.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από το προσωπικό και από τους πελάτες κατά τον χρόνο αναμονής (ισχυρή σύσταση για τους καθήμενους πελάτες στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ).

Οι αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα είναι σύμφωνα με τις διατάξεις όπως καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση τους.

Το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

Α. ΒΕΡΑΝΤΑ «ΕΛΑΙΑ»: ΑΠΟ 07:00 ΕΩΣ 22:45

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια