Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί με τις μεταθέσεις-Τι συμβαίνει

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί με τις μεταθέσεις-Τι συμβαίνει

Σύμφωνα με σημερινό (16/05/2021) δημοσίευμα της εφημερίδας «DOCUMENTO»:

Μεγάλη αναστάτωση μαθαίνω ότι επικρατεί στο στράτευμα για τον νούμερο ένα λόγο που κάθε στρατιωτικός νιώθει ανασφάλεια: τη μετάθεσή του.

Οι μεταθέσεις

Διαβάστε την συνέχεια:


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Σωπα!!!!! Οταν οι ιδιοι σπρωχνουν μεσω πολιτικων και δεσποταδων, ακρη δεν βγαινει και καθε χρονο τα ιδια. Αυτοι ειμαστε παντα και παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να πούμε στα Χανιά που τα ενοίκια για μια οικογένεια είναι στα ύψη!!!!για ένα τριαρακι του 1982 δίνω 465€.Με δύο παιδιά.περιμενουν όλοι να φύγουν.Οσο για οικήματα τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτήστε τον ΑΓΕΕΘΑ που εχει μπλοκάρει τις μεταθέσεις ολων των κλάδων. Αυτοι που ανησυχούν για τις μεταθέσεις εξωτερικού , μηπως είναι οι ίδιοι που εχουν προσφύγει σε "πλαγια μέσα "?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στράτος στα Χανιά, γενικά στην Κρήτη να φυλάει τα σύνορα με την Λιβύη ( γι'αυτό και δεν χρειάζονται φρεγάτες φυσικά), μεταθέσεις εξωτερικού και εσωτερικού που συνεχώς σκοντάφτουν σε άλλους που θέλουν τις ίδιες και καλύτερες θέσεις ( για μόρια ούτε λόγος, μόνο για τους φουκαραδες ισχύουν), γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Γι'αυτό και τα μεχμετσίκια μας τρολαρουν και όχι άδικα. Καλά ρε, δεν ντεπεστε για την κατάντια αυτή; Και μετα σαν αποστρατα μαπετς σόου, κλαίγονται για τις κρατήσεις και τα αναδρομικά (όχι όλοι φυσικα). Φτου ρε γ@μ#το που θα ελεγε και ο Καραϊσκάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα κανες όλα έναν αχταρμά!..στρατό, μεταθέσεις, σύνορα, φρεγάτες, τρολαρίσματα και με ολίγη κοροϊδία προς τα απόστρατα..μα φυσικά όχι για όλους! και τσουπ να σου και ο Καραϊσκάκης. Συμπέρασμα, έχεις λόγο για όλα, φωτεινός νους και αδικείσαι, να προσέχεις σε παρακαλώ εκεί στα σύνορα που φυλάς με τη Λιβύη.

      Διαγραφή
  5. Κάθε χρόνο τα ίδια λόγια από τους ανώτερους ότι θα κάνουν τα πάντα για να βγουν οι μεταθέσεις νωρίς
    Κάθε χρόνο βγαίνουν στην ίδια αργοπορημένη ώρα

    Κάθε χρόνο ακούμε το καλύτερο όπλο είναι το προσωπικό μας
    Κάθε χρόνο βλέπουμε αυτούς που δεν κουνιούνται από την θέση σου 15 χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα που έχουν νομική υπόσταση
    Κάθε χρόνο πληρώνουμε σπίτια 450 ευρώ σε άθλια κατάσταση γιατί δεν μπορούμε να πάμε σε μέρος που έχουμε συμφέροντα
    Και η ζωή συνεχίζετε, κατά τα άλλα πάμε μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή