Ο Καμμένος έφυγε, αλλά οι άνθρωποί του μένουν!

Ο Καμμένος έφυγε, αλλά οι άνθρωποί του μένουν!

Αναγνώστης του ιστολογίου μας staratalogia.gr, μας πληροφόρησε τα παρακάτω:

Αρκετοί Στρατιωτικοί ε.α. μήνυσαν συνάδελφό τους Αξιωματικό ε.ε, για συκοφαντική Δυσφήμιση και παράλληλα απέστειλαν επιστολή, προς την Ιεραρχία του ΥΕΘΑ.

Οι απόστρατοι ορίσθηκαν και εργάστηκαν το 2001 ως μέλη Τεχνικοοικονομικής Επιτροπής, για προμήθεια του Στρατού Ξηράς. Έφτασαν όμως στο σημείο να μηνύσουν τον Συνάδελφό τους, γιατί ο ίδιος με την έκθεσή του το Δεκέμβριο 2019 τους κατηγορεί, γιατί δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν την Υπηρεσία με την υπογραφή σύμβασης Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (ΑΩ).

Αν κάποιος έστω και ελάχιστα γνωρίζει για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων που έγιναν με βάση το ΠΔ 248/89, ξέρει ότι η αρμοδιότητα αξιολόγησης των ΑΩ και η υπογραφή ή μη αντίστοιχης σύμβασης ΑΩ, ανήκει αποκλειστικά σε ειδική επιτροπή, που συγκροτείται από την αρμόδια Διεύθυνση ΑΩ της ΓΔΑΕ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αρμοδιότητα της Τεχνικοοικονομικής Επιτροπής.

Φαίνεται ότι έχουμε μπροστά μας μία ακόμη υπόθεση εντυπωσιασμού. Πάλι θα σύρονται στα δικαστήρια άδικα Αξιωματικοί, αλλά ποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτό!

Όλοι γνωρίζουμε τα κριτήρια στελέχωσης της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου(ΜΕΕ) από τον κ. Καμμένο. Κριτήριο ποτέ δεν ήταν η εκπαίδευση και εξειδίκευση αυτών των στελεχών, για να είναι σε θέση να διενεργούν πραγματικούς ελέγχους. Το βασικό κριτήριο ήταν ΜΟΝΟ ΕΝΑ, η πιστή εφαρμογή των διατασσομένων επί δικαίων και αδίκων.

Αυτά είδε και ο νυν ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλος και διέλυσε τη ΜΕΕ του κ. Καμμένου, δηλώνοντας ότι η υπηρεσία είχε συσταθεί με μόνο στόχο να ασκεί διώξεις. «Άλλο υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου του υπουργείου Άμυνας και άλλο Στρατιωτική Οικονομική Εισαγγελία που δημιούργησε ο κ. Καμμένος», έλεγε ο κ. Παναγιωτόπουλος στα ΜΜΕ.

Φαίνεται όμως ότι ο νυν Υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος διέλυσε μεν την Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου του κ. Καμμένου, αλλά ξέχασε τους ανθρώπους της στη θέση τους, για να συνεχίσουν το έργο τους.

Γνωρίζοντας κ. Υπουργέ την ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας για το προσωπικό του Υπουργείου (πρώην και νυν), πιστεύουμε πραγματικά ότι θα επιληφθείτε του θέματος και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα!

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Και επονται μηνύσεις και για άλλους της ΜΜΕ....και για τον Ηθικό Αυτουργό πρώην προϊστάμενό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με αυτούς που πήγαν εξωτερικά; ακόμη και φέτος υπάρχει το κύκλωμα; Να μην μιλήσουμε και για τα ΕΟΘια που ενω μερικοί πήγαν εξωτερικά οικογενειακώς, κλαιγονταν για ΕΟΘ, λογω οικονομικών δυσκολιών και καλά; Άντε μερες που ειναι μην σιχτιρισουμε κανένα. Άσε φίλε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, εκτός εάν επιμένετε μέχρι τέλους στα στρατιωτικά δικαστήρια, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά υπάρχουν πουθενά κριτήρια επιλογής ή φτάνει να εκτελείς πιστά τις κομματικές διαταγές τους, για να επιπλέεις;
    Προσωπικά ελπίζω κάποτε το δίκιο να επικρατήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα βρεθεί λύση από τη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή