Υπολογίστε το ενημερωτικό σύνταξης και ταμείων (ΑΡΧΕΙΟ EXCEL)

Υπολογίστε το ενημερωτικό σύνταξης και ταμείων (ΑΡΧΕΙΟ EXCEL)

Ο Ταξίαρχος ε.α. Ευγενικός Τριαντάφυλλος, μας έστειλε το παρακάτω excel-φυλλο, που υπολογίζει εύκολα το πληρωτέο σύνταξης και ταμείων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τις πληροφορίες στα κίτρινα κελιά στο αρχείο EXCEL με αγγλικούς χαρακτήρες και κεφαλαία.


Το υπόψη excel-φυλλο μπορείτε να το κατεβάσετε [ΕΔΩ] κάνοντας κλικ εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μπράβο στον συντάκτη, μπράβο και στο εξαίρετο σάϊτ που φιλοξενεί και ενημερώνει σωστά σε όλα τα αμυντικά-στρατιωτικά θέματα, τηρώντας το επίπεδο και τις αποστάσεις. Και πάλι εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα δικά μου ,μπράβο στον εκδότη και σάιτ.
    Εγραψα στο ΕΧCEL τα δικά μου σχετικά ποσά. Το αποτέλεσμα , ενώ μου υπολογίζει 100% ΣΩΣΤΑ στην κύρια σύνταξη όλα τα ποσά που αφορούν τις μειώσεις, κράτηση περίθαλψη, παλαιό ποσό προ φόρου, νέο ποσό φόρου, το ποσό πρ.διαφοράς δεν μου υπολογίζει σωστά την κράτηση φόρου(-2,02) που ΔΕΝ οφείλεται στο EXCEL αλλά 1) στο ότι στο μέρισμα ΜΤΣ μου υπολογίζει το EXCEL ΣΥΝ κράτηση ΕΚΟΕΜΣ ενώ δεν την έχω με αποτέλεσμα λάθος ο φόρος και το πληρωτέο του 2)Το επικουρικό που έχω του ΕΤΕΑΕΠ(ΤΕΑΕΧωρ/κης) το ποσό του οποίου το έγραψα στο κουτάκι ΕΚΟΕΜΣ δεν μου υπολογίζει την κράτηση 6% περίθαλψης που ισχύει, ενώ μου υπολογίζει μείωση Ν4093 ενώ αυτή έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να ισχύει με αποτέλεσμα λάθος ο φόρος και το πληρωτέο του.
    Να συμπληρώσω αν .......γίνεται στα ερωτήματα να γραφεί και τρίτο κουτάκι με 2 ερωτήματα ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ,είμαι Α Ν Ω των 60 ετών, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
    Πάντα καλοπροαίρετες οι επισημάνσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Kε Μάνο, δεν γνώριζα τις ιδιαιτερότητες των συναδέλφων της Χωρ/κης. Αν θέλετε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες στο mail μου για να προσπαθήσω να τις εντάξω στο ίδιο ή σε άλλο πρόγραμμα που σχεδιάζω (αφορά αναδρομικά λόγω κατάργησης της ΕΑΣ που θα εκπλαγούμε για το πολύ χαμηλό ποσό που θα θα μας επιστραφεί τελικά).

      Διαγραφή
  3. Προς Συντάκτη. Θα σας στείλω στο mail του σαιτ, ή στο βαιμπερ του Γιώργου αναλυτικά την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Συντάκτη. Στ ορθόν στο mail το δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή