Κυβερνητική κρίση για τα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ-Τι αφορά

Μία… κυβερνητική κρίση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καλείται να λύσει το Μέγαρο Μαξίμου: συγκεκριμένα, όταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβαν μία επιστολή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με την οποία τούς ζητείται να μειωθεί το ποσοστό 4% των εξοπλιστικών προμηθειών που κατευθύνεται στα μετοχικά ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός έπαθε… κρίση.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπως λένε συνομιλητές του, δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τη μείωση του 4% σε 2 ή 2,5% που θέλει το υπουργείο Οικονομικών, αφού αυτό σημαίνει μεγάλες απώλειες για τα μετοχικά ταμεία.

Και επειδή προσώρας ούτε στη λεωφόρο Μεσογείων αλλά ούτε στην Καραγεώργη Σερβίας κάνουν πίσω, τον Γόρδιο Δεσμό καλείται να λύσει το Μέγαρο Μαξίμου -που, πάντως, έχει την τάση να… μην στενοχωρεί τον Θόδωρο Σκυλακάκη.


ΠΗΓΗ: matrix24.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μετοχικά Ταμεία ΕΔ: Στη Βουλή η μείωση ποσοστού (4%) από εξοπλιστικά που ζητά το ΥΠΟΙΚ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

 1. Εάν δεν στεναχωρήσει τώρα τον κ. Σκυλακάκη θα φάει μεγάλη στεναχώρια η κυβέρνηση στις εκλογές από τους αποστράτους! Πέραν αυτού η ηγεσία των ΕΔ πρέπει να πάρει θέση! Σκυλακάκης εχθρός των ΕΔ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα είναι τώρα αυτό επίθετο; Οι αρχαίοι έλεγαν "αρχή σοφίας, η των ονομάτων επίσκεψις". Γενικά όταν ακούς τέτοια επίθετα που χαρακτηρίζουν αρνητικά καθε φέροντα, κατι τρέχει, ο λαός επίσης λέει κάτι παρόμοιο "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα". Οπότε γενικά μην χαλιέστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μαύρο στις εκλογές,...... .. ΜΑΎΡΟ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν προκειται να υλοποιηθει θα βρεθει λυση απο τη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να το θυμηθούμε στις εκλογές για να ψηφίσουμε ανάλογα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή