Επίσκεψη Στεφανή σε ΔΠΖ-ΣΠΖ στη Χαλκίδα-Ενημερώθηκε για τις τρέχουσές δράσεις (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Στεφανή σε ΔΠΖ-ΣΠΖ στη Χαλκίδα-Ενημερώθηκε για τις τρέχουσές δράσεις (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στο Στρατόπεδο «ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ», στη Χαλκίδα, όπου έχουν την έδρα τους η Διεύθυνση (ΔΠΖ) και η Σχολή (ΣΠΖ) Πεζικού.

Αρχικά τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού Υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο οποίος του παρουσίασε τις δράσεις σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσές της δράσεις από τον Διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Κωσταρέλο και απηύθυνε χαιρετισμό στους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς του Προκεχωρημένου Τμήματος Εκπαίδευσης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο άλλος συνεχίζει τις επισκέψεις με τις φωτογραφήσεις. Υπήρχε λόγος να κάνει επίσκεψη ένας συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός με αμφιλεγόμενο πρόσημο, έστω και εάν παριστάνει τον υφεθα, στην ΣΠΖ; Μήπως επιτέλους να ασχοληθεί με τα θέματα για τα οποία έχει την ευθύνη και του έχει εμπιστευθεί η πατρίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν και είναι πολιτικός. Από λάτρης του Τσίπρα και του Καμένου, κωλοτούμπα σε ΥΦΕΘΑ επί ΝΔ. Όπως δήλωσε σχεδιάζει το μέλλον του. Χρησιμοποιεί τον στρατό για να πετύχει τους στόχους του (Βουλευτής και ΥΕΘΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν τον ξέρει κάποιος μέσα από την διαδρομή του στον Ελληνικό Στρατό, εύκολα λέει κρίνοντας τον από φωτογραφίες και λόγο, ότι είναι χρόνια πολιτικός και βουλευτής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο καλό σκυλάκι, κούνα την ουρίτσα σου και πήγαινε τώρα να πάρεις το μπισκοτάκι σου από το αφεντικούλι σου που σε έστειλε στα εξωτερικά, αρφ, αρφ, αρφ.....

      Διαγραφή
  4. https://www.protothema.gr/politics/article/819226/sti-deth-o-tsipras-egainiazei-to-amerikaniko-periptero/
    Για να μαθαίνουν οι νεότεροι πως γίνονται οι καριέρες και να θυμούνται οι παλαιότεροι. We will rock you, έπαιζε με εντολή του, η μπάντα του Γ'ΣΣ στον Τσίπρα και κατά τα άλλα ήταν άξιος στρατιώτης! Ότι και να γίνει (βουλευτής ή υπουργός) στη συνείδηση των στρατιωτικών πάντα θα είναι ένας αριβίστας και ευκαιριακός παρτάκιας που υπηρετεί συνεχώς εν τόπω και χρόνω τον εαυτό του. Αυτή τη ρετσινιά δεν την βγάζει από πάνω του, ότι και να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλευτής δεν είναι,θέλει πολλά πράγματα για να γίνει κανείς.Το ότι του έκατσαν όμως τα κονέ στην παρούσα κυβέρνηση,δε το λες και ατυχία...

      Διαγραφή
  5. Πάντα κάτι δείχνει στις φωτό και πάντα αυτές οι φωτό δημοσιεύονται. Τι δείχνει συνέχεια με το δάκτυλο που δεν είναι ούτε ευγενικό ούτε στρατιωτικό, τι έμαθε στην ΣΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή