Απάντηση Στεφανή για παράδοση 251 ΓΝΑ στο ΕΣΥ και λειτουργία «ΤΕΠ» για προσωπικό ΠΑ

Απάντηση Στεφανή για παράδοση 251 ΓΝΑ στο ΕΣΥ και λειτουργία «ΤΕΠ» για προσωπικό ΠΑ

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Δημήτριος Βαγενάς με θέμα «Παράδοση του νοσοκομείου 251 ΓΝΑ στο ΕΣΥ», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της γενικότερης συμμετοχής τους στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, προκειμένου να αποσυμπιεστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Χώρας και συγκεκριμένα τα νοσοκομεία της Αττικής, λόγω του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων, αποφασίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β΄1140/2021), η παραχώρηση εκατό ογδόντα (180) κλινών νοσηλείας και κλινών αυξημένης φροντίδας του 251 ΓΝΑ, για χρονικό διάστημα από την 22α Μαρτίου έως την 30η Απριλίου τρέχοντος έτους.

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της επιστημονικής και λειτουργικής διαχείρισης των προς διάθεση κλινών του 251 ΓΝΑ ανήκει αποκλειστικά στον Διοικητή του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια, ενώ οι ασθενείς που διακομίζονται μέσω ΕΚΑΒ αφορούν στην κατηγορία ασθενών, οι οποίοι δεν έχουν προσβληθεί από την λοίμωξη Covid-19.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι, για το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε, τόσο το στρατιωτικό όσο και το πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), δύναται να προσέλθει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του 251 ΓΝΑ, επί 24ώρου βάσης, για εκτίμηση και εφόσον χρειάζεται νοσηλεία, που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εν λόγω στρατιωτικό νοσοκομείο, λόγω πληρότητας κλινών, παραπέμπεται τις μονές ημερολογιακές ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και τις ζυγές στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), ενώ παράλληλα ασθενείς που χρήζουν ιδιαίτερης υγειονομικής φροντίδας, σύμφωνα με την κρίση του Διοικητή του 251 ΓΝΑ παραμένουν στο νοσοκομείο.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΙΝΟΣ ΑΛΚΗ ΠΟΥ ΘΑ @@@@@@@.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓ/ΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ !!!!!!!ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΜΕΣΑ,ΥΛΙΚΟ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΧΩΡΟΥΣ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Δ Ω Ρ Ε Α Ν?ΓΙΑΤΙ
    ΣΤΕΡΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ?ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΙΜΤΣ,ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ 401 ΓΣΝΑ,ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ 251 ΓΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΥΠΕΠ???ΚΑΙ Ε4ΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡ.ΧΩΡΟΥΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ (ΟΧΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ) ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ(2
    ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΙΕΣ ΤΩΝ 15 ΔΙΑΜΕΡΗΣΜΑΤΩΝ ΕΚΑΣΤΗ)ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑ-
    ΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΦΟ
    ΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡ/ΔΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΩΝ ΣΟΑ ΧΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαριτηρια!!Επιτέλους σε όλα σωστή άποψη,μπράβο!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μη (αρνητικό), μη γράφεις με κεφαλαία, χάνεις τον ειρμό των σκέψεων σου και δεν βγαίνει νόημα επειδή γράφεις από κινητό παλαιας τεχνολογίας. Επίσης είναι πολύ μα πολύ κουραστικό να τα διαβάζει κάποιος, πόσο μάλλον να τα διαβάσουν κάποιοι αρμόδιοι. Η μη ορθή χρήση σύνταξης και γραμματικής, χαρακτηρίζει την σοβαρότητα και την νηφαλιότητα του κάθε σχολιαστή. Εν ολίγοις ενώ έχεις δίκιο σε αρκετά, μπορούν και σε καταλαβαίνουν μόνο όσοι είναι σχετικοί με το θέμα και μπουν στον κόπο να τα διαβάσουν. Πολύ φιλικά, μην ξαναχρησιμοποιήσεις κεφάλαια, διότι στην "αργκό" του διαδικτύου δείχνει κάποιον που φωνάζει ακατάληπτα.

      Διαγραφή
  2. "Υγείας Μέλαθρον",ονομάζεται το νοσοκομείο των τραπεζουπαλλήλων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kυριε Αρχηγε και Αν Υπ Αμυνας τα μελη οικογενειων αποστρατων και ειδικοτερα μανες για εγχειρηση μεσης (απλη εγχειρηση) που πηγαινουν ;ΣΠΡΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κος αρχηγός είναι, ούτε αναπλ. υεθα, ένας απλός φουκαράς διορισμένος συνταξιούχος είναι και έχει μπερδέψει τα καθήκοντα του με ομιλίες, με επισκέψεις, με πλωτά τείχη, με χοτσποτ, με φωτογραφήσεις, με νοσοκομεία, με, με, με..... διάφορα.

      Διαγραφή
  4. Μήπως γνωρίζετε τι αποζημίωση θα πάρει το ΥΠΕΘΑ για το τεράστιο χώρο της ΠΥΡΚΑΛ Υμηττού όπου θα μεταφερθούν τα 9 Υπουργεία;;; Εκτός απο την επίσκεψη στις 3/4 του κ. Πρωθυπουργού και 10 Υπουργών (εκτός του κ.ΥΕΘΑ) τσιμουδιά στα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή