Προκήρυξη 1 θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο Υπασπιστήριο Α/ΓΕΣ-Ποιους αφορά (ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΑΙΤΗΣΗ)

Προκήρυξη 1 θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο Υπασπιστήριο Α/ΓΕΣ-Ποιους αφορά (ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΑΙΤΗΣΗ)

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Προκήρυξη Κάλυψης Θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης»
ΑΔΑ: 68Π16-Α3Δ ΕΔΥΕΘΑ: 72

προκηρύσσουμε:
Άρθρο Μόνο

1. Την κάλυψη μίας (1) θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο Υπασπιστήριο του κ. Αρχηγού ΓΕΣ, από στέλεχος βαθμού Ανθυπασπιστή - Αρχιλοχία οποιουδήποτε Όπλου ή Σώματος.

2. Ο όρος «ενδιαφερόμενος» και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρεται σε άνδρες και γυναίκες.

3. Δικαίωμα υποβολής αίτησης κάλυψης των παραπάνω θέσεων, έχουν οι Ανθυπασπιστές - Αρχιλοχίες (ΟΟΣ) που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δώδεκα (12) έτη συνολικής υπηρεσίας από την ημερομηνία κατάταξης τους, εκ των οποίων τα οκτώ (8) έτη να έχουν υπηρετήσει σε επιχειρησιακές Μονάδες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, του Δ΄ΣΣ ή της ΑΣΔΕΝ.

7. Οι επιθυμούντες να υποβάλουν, μέχρι την 14 Μαΐ 21, αίτηση στη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν, με επισυναπτόμενα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Βεβαίωση ύψους- βάρους από στρατιωτικό νοσοκομείο.

β. Αντίγραφα κατεχόμενων πτυχίων ξένων γλωσσών.

γ. Αντίγραφα κατεχόμενων πτυχίων ή μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Α.Ε.Ι πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα. Εάν το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή τότε αυτά να συνοδεύονται και από την επίσημη μετάφρασή τους καθώς και την αναγνωρισμένη, από την αρμόδια κρατική αρχή, ισοτιμία τους με τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι αιτήσεις να υποβληθούν σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Α»...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική προκήρυξη:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ναι Ναι... Απαραιτητη και πολύ σωστα... η βεβαίωση ύψους βάρους από στρατιωτικο νοσοκομείο για Υπασπιστή διοικήσεως!!!! Για Ανωτατους Αξκούς βαθμού Ταξιάρχου και Υποστρατήγου, που έχουν εμφάνιση που ούτε σε Στρατό τριτοκοσμικής χώρας δεν βρίσκεις, δεν βλέπω να απασχολεί τον κ. Α/ΓΕΣ ... Απεναντίας τους επιλέγει για προαγωγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LoL, κοινώς κλαίω από τα γέλια.

      Διαγραφή
    2. XXAXAX MONO ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ..... ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο Α/ΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ!!!!

      Διαγραφή