Παναγιωτόπουλος από 98 ΑΔΤΕ: «Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση» (ΦΩΤΟ)

Παναγιωτόπουλος από 98 ΑΔΤΕ: «Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση» (ΦΩΤΟ)

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - parapolitika.gr

Σε φυλάκια της Λέσβου ο υπουργός Άμυνας

Με μία σύντομη και σιβυλλική δήλωσή του ολοκληρώθηκε η ολοήμερη επίσκεψη του Υπουργού Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ) στη Λέσβο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη.

«Από το Επιτηρητικό Φυλάκιο στη θέση Προβοσκίδα, εδώ στην ακριτική Λέσβο, με τους “φρουρούς των τειχών” άγρυπνους στις επάλξεις, θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες Καλή Ανάσταση. Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Θερμές ευχές σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο ΥΕΘΑ.

Προηγουμένως, ο Υπουργός επισκέφθηκε την έδρα της 98 ΑΔΤΕ, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Σχηματισμού και τους επιτελείς του, το Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, την κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», που ναυλοχούσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής και το ΕΦ «Προβοσκίδας» όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου και της Εορτής του Πάσχα.

Εκτός των στρατιωτικών επισκέψεών του που προαναφέρθηκαν, ο ΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού & Πλωμαρίου κ.κ. Ιάκωβο και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη ενώ επισκέφθηκε τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ......Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση..... Αχ καλέ, σε καλό σου, ανατρίχιασα πάλι, μέρες που είναι.
    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, εν Χριστώ αδελφοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή