Εθνική Φρουρά: Ετήσιες βολές από Εθνοφύλακες (ΦΩΤΟ)

Εθνική Φρουρά: Ετήσιες βολές από Εθνοφύλακες (ΦΩΤΟ)

Ετήσια Βολή Ατομικού Τυφεκίου Ευγενούς Άμιλλας Μονάδων Εθνοφυλακής

Η Εθνική Φρουρά, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της εθνοφυλακής, πραγματοποίησε σήμερα (30/03/2021) την Ετήσια Βολή Ατομικού Τυφεκίου Ευγενούς Άμιλλας, με τη συμμετοχή εθνοφυλάκων, στο πεδίο βολής Κόρνου. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει πλέον καταστεί θεσμός και αποσκοπεί στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας και ενδυνάμωσης των δεσμών εντός της Εθνικής Φρουράς.

Στην δραστηριότητα έλαβαν μέρος 16 συνολικά ομάδες, οι οποίες απαρτίζονταν από εθνοφύλακες του συνόλου των Μονάδων Εθνοφυλακής. Η εκτέλεση της βολής πραγματοποιήθηκε με τα ατομικά τυφέκια των εθνοφυλάκων τύπου G3A3/4, με σταθερά σκοπευτικά και από την απόσταση των 300 μέτρων.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους της βολής, η οποία διεξάχθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων, ανά κατηγορία, ομάδων και εθνοφυλάκων, ενώ επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Τη δραστηριότητα παρακολούθησαν, o Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου και ο Επιτελάρχης, Αντιστράτηγος Απόστολος Περβολαράκη, οι οποίοι βράβευσαν τους πρωτεύσαντες.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τον COVID-19.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια