Επίσκεψη Δκτη 98 ΑΔΤΕ στο Διοικητή Νοσοκομείου Μυτιλήνης-Τι συζητήθηκε

Επίσκεψη Δκτη 98 ΑΔΤΕ στο Διοικητή Νοσοκομείου Μυτιλήνης-Τι συζητήθηκε

Τη Δευτέρα 29/03/2021 επισκέφτηκε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» κ. Γεώργιο Καμπούρη ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος κος Δημήτριος Τσιπίδης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Υγειονομικού Συνταγματάρχη κο Βασίλειο Μουτζούρη.

Κλικ για μεγέθυνση:


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επωφελούς και αμοιβαίας υποστήριξης, συζητήθηκαν θέματα με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας, σε θέματα τόσο ενίσχυσης του Νοσοκομείου με κατάλληλο κατά περίπτωση επιστημονικό στρατιωτικό προσωπικό, προς όφελος των κατοίκων του νησιού μας, όσο και για την βελτίωση της επείγουσας και Δευτεροβάθμιας παροχής των υπηρεσιών υγείας στο ένστολο προσωπικό του τόπου μας, επισφραγίζοντας έτσι τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ τους.


ΠΗΓΗ: lesvosnews.net

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σε μία συνέντευξη Τύπου «ράπισμα» για ελληνική κυβέρνηση και AstraZeneca προχώρησε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) πριν από λίγα λεπτά όπου παραδέχθηκε πως πιθανώς υπάρχει σύνδεση μεταξύ των περιστατικών θρομβώσεων και του εμβολίου της AstraZeneca.
    Σύμφωνα με τον EMA μέχρι στιγμής έχουν παρατηρηθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου 62 θρομβοεμβολικά περιστατικά στην Eυρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή (ΕΕ - Ισλανδία, Λιχτενστάιν & Νορβηγία) , αλλά χωρίς να προσμετρούνται τα τουλάχιστον 30 που συνέβησαν στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα ο ΕΜΑ συνέκρινε και τα περιστατικά αυτά σε σχέση με τα άλλα εμβόλια και στο εμβόλιο της Moderna το οποίο η κυβέρνηση χάρισε 2 εκατ. δόσεις στο Βερολίνο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή