Αναστάτωση σε «Πεντάγωνο» και Ενώσεις Αποστράτων-Τι συμβαίνει

Αναστάτωση σε «Πεντάγωνο» και Ενώσεις Αποστράτων-Τι συμβαίνει

Σύμφωνα με χθεσινό (07/03/2021) δημοσίευμα της Εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

Επιστολή προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέσω της οποίας ζητάει τη μείωση της παρακράτησης του 4% επί των εξοπλιστικών προμηθειών που γίνονται υπέρ των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης (ΔΕΙΤΕ και ΕΔΩ).

Αν και δεν προσδιορίζει επακριβώς τη μείωση, η κίνηση από μόνη της έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση αναστάτωσης στο Πεντάγωνο και τις Ενώσεις Αποστράτων, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις στους προϋπολογισμούς των Μετοχικών τους Ταμείων.

Το θέμα βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και οσονούπω αναμένεται να ξεκινήσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 07/03/2021 - Γ.Δ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Αφού το ΜΤΣ λύσσαξε να έχει στην ημερήσια ατζέντα του ως πρώτο θέμα και στόχο πως θα αρπάξει μερίδιο από τα εξοπλιστικά του ΠΝ και της ΠΑ, επόμενο ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τόσα χρόνια κκ του ΠΝ και της ΠΑ παίρνετε το μερίδιο του λέοντος και κανείς σας δεν έβγαζε άχνα. Τώρα σας πιάνει πανικός!! Πλησιάζει η ώρα που θα χάσετε (δικαίως) τα άδικα προνόμιά σας.

      Διαγραφή
    2. Για ανώνυμο Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 7:10:00 π.μ.
      Πιο απαράδεκτο πιο κακεντρεχές σχόλιο δεν ξαναδιάβασα!

      Διαγραφή
  2. Προς ΑΝΩΝΥΜΟ Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 7:10:00 π.μ Γιατί το δικό σου (αρχικό) στάζει μέλι. Να έχεις τα κότσια να λαμβάνεις απαντήσεις ανάλογες των σχολίων σου. Ειδάλλως σιώπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα εξοπλιστικά είναι των ΕΔ και μερίδιο πρέπει να έχουν όλοι. Με την λογική ότι ανήκουν μόνο στην ΠΑ ή στο ΠΝ, τότε ας γίνει διαχωρισμός και εντός αυτών των κλάδων πχ εξοπλιστικά Α/Φ μερίδιο οι Ιπτάμενοι, εξοπλιστικά για ραντάρ μερίδιο οι εδάφους κ.ο.κ. Λογικό ακούγεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη την φασαρία την ξεκίνησαν τα συνταξιούχα απόστρατα της ΠΑ και του ΠΝ, η κακία τους και ο ελιτισμός ειδικά των υπερονοβιων σμηναρχων με βαθμούς και μερίσματα αρχηγού ΠΑ δεν έχει όριο. @@@@@@. Και ναι, ανήκω στον ΣΞ, είμαι ε.ε. και @@@@@@@ για την κατάντια σας, που όμως έχει αντίκτυπο σε όλες τις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το κοιτάξεις λιγάκι το θέμα σου

      Διαγραφή
    2. ανώνυμε Μάρτίο 09, 2021 2:46:00 μ.μ.
      καρατσεκαρισμένο και από άλλες αναρτήσεις σου...IQ ραδικιού

      Διαγραφή
  5. ανωνυμο 09-3-2021 7:10:00 π.μ.
    βολεψου τωρα με το μισο εφαπαξ που λαμβανεις και το πετσοκομμενο βοεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Οι ιδέες ορισμένων ανθρώπων για ελευθερία του λόγου, σημαίνουν πως είναι ελεύθεροι να πουν ότι τους αρέσει, όμως όταν κάποιος άλλος τους αντικρούσει, αυτό θεωρείται εξοργιστικό». W.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν βγάλει τους αστυνομικούς απο το ΜΤΣ και θα δείτε οτι θα παίρνουμε τα ιδια λεφτά.Μην αλληλοτρογώμαστε μεταξύ μας.Επίσης ο Σκυλακάκης να δεί τι δανεικά και αγύριστα πηρε το κράτος απο το ΜΤΣ ,να τα επιστρεψει και μετα να ζητάει οτι θέλει.Επίσης οπως έκανε με τα ιδιωτικά θεραπευτήρια που τους αποζημιώνει για τον covit ,ετσι να αποζημιώσει και το ΝΙΜΙΤΣ που το επιστρατεύσε.Δεν μπορεί να το συντηρώ εγω ο αποστρατος και να μου λένε συγγνωμη κύριε δεν μπορείτε να νοσηλευτείτε εδώ γιατι γεμισε μετανάστες απο το Ιρακ- Μπακλαντες και απ'ολη τη γή.Α να μην ξεχάσω και τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που τους πληρώνει το ΜΤΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, ομόνοια και μεταξύ μας συσπείρωση, επίσης όλα τα κόμματα να πληρώσουν τον ένα "σκασμό χρημάτων" που χρωστούν σε φόρους και δάνεια και να σταματήσουν να ορέγονται τα δικά μας κεκτημένα.

      Διαγραφή
  8. ίση κατανομή εσόδων για όλα τα μετοχικά ταμεία από το ΥΠΕΘΑ, όλο παπαρολογία ακούμε από διάφορους αρχηγούς συνδικαλιστές, τα μαγαζιά δεν είναι δικά τους, με ένα σακουαγιάζ ήρθαν και ένα παντελόνι κάποτε και έτσι θα φύγουν, επιτέλους να εφαρμοστεί δικαιοσύνη από τον υπουργό, σε όποιον δεν αρέσει να παραιτηθεί και να φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποιον υπουργό είπες; Μια χαρά είναι έτσι, αφου δεν σ' αρέσει παραιτήσου

      Διαγραφή