Βέροια: Τελετή παράδοσης - παραλαβής στην 1η Μεραρχία (ΦΩΤΟ)

Βέροια: Τελετή παράδοσης - παραλαβής στην 1η Μεραρχία (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Μεραρχίας από τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γούναρη (τοποθετείται ΕΠΧΗΣ/Γ'ΣΣ) στον Υποστράτηγο Δημήτριο Βουνίσιο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς προσκεκλημένους και τμήματα απόδοσης τιμών, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία από τη μετάδοση - διασπορά του κορωνοΐού.

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον απερχόμενο Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού


Με τον απερχόμενο Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γούναρη, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Ο απερχόμενος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας θα συνεχίζει να τελεί τα καθήκοντά του ως Επιτελάρχης στο NRDC-GR (NATO Rapid Deployable Corps – Greece), το Στρατηγείο της Νατοϊκής Μονάδας Ταχείας Επέμβασης που εδρεύει στο Γ’ Σώμα Στρατού, στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες επισήμαναν την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο το διάστημα της θητείας του Υποστράτηγου στην 1η Μεραρχία Στρατού.

Μάλιστα ο απερχόμενος Διοικητής δώρισε στον Δήμαρχο Βέροιας έναν θυρεό με την ασπίδα της 1ης Μεραρχίας και το Κλαδί Ελιάς ενώ ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης του παρέδωσε αναμνηστική ξύλινη πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Βέροιας, την Χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου Β’ και την προτομή του Βασιλιά της Μακεδονίας.


ΠΗΓΗ: inveria.gr - veriotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια