To «σχέδιο» που οδηγεί σε «βύθιση» τα Μετοχικά Ταμεία και το Σώμα Υπαξιωματικών (ΒΙΝΤΕΟ)

To «σχέδιο» που οδηγεί σε «βύθιση» τα Μετοχικά Ταμεία και το Σώμα Υπαξιωματικών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σχέδιο» που θα οδηγήσει μαθηματικά όλα τα Μετοχικά Ταμεία σε «ναυάγιο», κυκλοφορούν κάποιοι στο ΥΠΕΘΑ. Προκειμένου να «σώσουν» -υποτίθεται- ξανά το πολυπληθές ΜΤΣ, δεν διστάζουν να «βουλιάξουν» και τα Μετοχικά Ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας.

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης Πλοίαρχος (Ε) ε.α, μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΝ και πρώην μέλος του ΔΣ/ΜΤΝ, μιλά για το «σχέδιο σωτηρίας»… Ο κ. Αναγνωστάκης μιλά και για πολλά άλλα παράλογα που συμβαίνουν, γιατί όπως σωστά επισημαίνει στο τέλος της συνέντευξης, κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν τους στρατιωτικούς δεδομένους. Μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνωστάκης μιλά για το σχέδιο Στεφανή περί «σώματος Υπαξιωματικών» και το αποδομεί πλήρως.

Δείτε την συνέντευξη από το militaire.gr:


ΠΗΓΗ: militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τελεια κατατοπιστικη πληρως η συνεντευξη,Απομενει πλεον να εφαρμοσουν αποφασεις ανωτατου δικαστηριου Στε σε εν ενεργεια και αποστρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Αναγνωστακη χωρις εποπ ή ναυτες δε παει κανενα καραβι... οταν η σμυν 30 χρονων ειναι πουθενα σε ενα καρε ή στερια και με ελαχιστες γνωσεις λογο μη παραμονης τους σε χαμηλους βαθμους ναι ειναι περιτοι χρσιμοι ομως να κανουν τις βαρδιες και τις αργιες των Ναυτικων δοκιμων. Ομως με ενα πτυχιο ηλεκτρολογιας και οχι της κοροιδοσμυν θα ταν πολυ καλυτερα... Και να εξελισονταν οσοι αξιζουν και εχουν ναυτοσυνη. Ομοια μυαλα με τα δικα σας εχιυν το ΠΝ 40 χρονια πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές οι «παραδόσεις» του Ναυτικού, καλές οι «πουλάδες» της Αεροπορίας, καλές οι «αρβυλιές» του Στρατού, αλλά καμμία σχέση δεν πρέπει να έχουν αυτά με το οικονομικό σκέλος και ιδιαίτερα με τους πόρους που εισρρέουν μέσα σε κάθε Μετοχικό Ταμείο. Η άμυνα της χώρας επιτυγχάνεται με την συνδρομή και των τριών κλάδων και οι μελλοντικές απώλειες θα είναι για όλους. Το ότι το Ναυτικό και η Αεροπορία χρησιμοποιούν μέσα πολλαπλάσια ακριβώτερα από τον Στρατό, αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά ανάγκη. Ένεκα του κόστους αυτού, το κάθε ταμείο λαμβάνει δυσανάλογα χρήματα κάθε φορά εν σχέση με τα άλλα. ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί ένας τρόπος κατανομής, του ποσοστού των δαπανών υπέρ εθνικής άμυνας, στα υφιστάμενα μετοχικά ταμεία ανάλογα των μελών του καθενός. Παράλληλα πρέπει να συνδεθεί η κράτηση εισφορών με το αντίστοιχο διδόμενο μέρισμα δηλαδή το μέρισμα να είναι ανάλογο των συνολικών εισφορών του καθενός και ΟΧΙ του βαθμού. Όσον αφορά την συμμετοχή της ΕΛΑΣ στο ΜΤΣ αυτό είναι είναι ένα θέμα για το οποίο σίγουρα θα μπορεί να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους. Συνάδελφοι του Ναυτικού και της Αεροπορίας να μην γκρινιάζετε γιατί τόσα χρόνια ήσασταν ευνοημένοι. Δεν βλέπετε την αδικία με τους πόρους που εισρέουν στα ταμεία σας? Είναι κρίμα να πληρώνει ο Ελληνικός λαός για πλοία και αεροπλάνα τεράστια ποσά και οι μόνοι ωφελημένοι να είστε εσείς μέσω των ταμείων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή