Στη Φ/Γ ΥΔΡΑ βρέθηκε ο Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψη του στα ΗΑΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ολοκλήρωσε σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, την επίσημη επίσκεψή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Εμιρατινό Υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις Αμυντικές Υποθέσεις κ. Μοχάμεντ Αλ Μποουάρντι (MohammedAlBowardi), με τον οποίο συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή και την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ υπογραμμίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, μετέβη στον λιμένα Ζαγέντ όπου ναυλοχεί η Φ/Γ ΥΔΡΑ στο πλαίσιο συμμετοχής της στις εκδηλώσεις των Διεθνών Εκθέσεων Αμυντικού Υλικού “IDEX 2021” & “NAVDEX 2021”, που πραγματοποιούνται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλο θα ειναι να γραφεται ποσο στοιχισε η αποστολη τοσο σε καυσιμα οσο και μισθους με φυλλα πορειας 100 ευρω ανα ατομο.Ειδατε που το ισλαμ ειναι ευλογια ?
    Επι πλεον το ισλαμ εχει πατριδα ? ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ τι λάγνο ύφος είναι αυτό που "τηράει" την ομολογουμένως ευπαρουσίαστη μόνιμη υπαξιωματικό στην πρώτη φωτό; Σαλάμ αλέκουμ αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γιατί του σφύριξε.....αδιάφορα!!....😂

      Διαγραφή
    2. Του σφύριξε....αδιάφορα, κυριολεκτικά. 😂

      Διαγραφή