Σύσκεψη υπό τον ΥΦΕΘΑ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομειά-Τι συζητήθηκε

Σύσκεψη υπό τον ΥΦΕΘΑ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομειά-Τι συζητήθηκε

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, σύσκεψη για θέματα των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη το προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν καθημερινά. Επισήμανε ότι αποτελεί προτεραιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων η μέριμνα για το προσωπικό, στην οποία συμβάλει με ουσιαστικό και καθοριστικό τρόπο η σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν η έγκαιρη και διαρκής ικανοποίηση των αναγκών σε ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, η διακλαδική προμήθεια υλικών και οικονομικά θέματα.

Στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πρόληψη διασποράς του Covid-19, η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΩΧ!!!ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΙΜΤΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ?Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού τα συμπεράνεις όλα αυτά; Εάν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα θα θέλαμε να το μάθουμε (ιστοσελίδες, συνεντεύξεις, άρθρα κ.λπ.). Πάντως στην δημοσιότητα, δεν δόθηκαν τα επακριβή θέματα που συζητήθηκαν, εάν μπορεί κάποιος να το ονομάσει δημιουργική συζήτηση, όπως αρέσκεται να λέει ο υφεθα, στους ατέρμονους μονολόγους της αυτοπροβολής του.

      Διαγραφή
  2. Δεν είν'κακή η σκέψη τα Σ.Ν. να βοηθήσουν το πολιτικό σύστημα υγείας, αλλά ξέρουμε όλοι ότι ήδη είναι φορτωμένα,με κερασάκι στη τούρτα τα στελέχη που νοσούν απο κορωναϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή