Προσλήψεις ΕΠΟΠ: 206 ειδικότητες στις ΕΔ-Πότε και πώς-Το σχέδιο ΥΠΕΘΑ

Με ένστολο προσωπικό 206 ειδικοτήτων θα ενισχυθούν οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr από υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας -όπως επεσήμαναν πριν λίγες μέρες στην υπηρεσία Διορισμός ΤΩΡΑ- αναφέρουν ότι θα εκδοθούν δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη 1.700 Επαγγελματικών Οπλιτών (ΕΠΟΠ).

Συγκεκριμένα:

1.600 στους τρεις Κλάδους (Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία): Με βάση τις αποκλειστικές πληροφορίες θα εκδοθεί μία, ενιαία, προκήρυξη - ανακοίνωση. Οι 1.600 θέσεις αντιστοιχούν σε 206 διαφορετικές ειδικότητες. Το Πεντάγωνο επιδιώκει να εκδώσει το νέο διαγωνισμό έως το τέλος Φεβρουαρίου. Περισσότερα ΕΔΩ.

100 νοσηλευτές: Και πάλι μέσω του θεσμού των Επαγγελματιών Οπλιτών, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προτίθεται να εκδώσει 2η προκήρυξη - ανακοίνωση για την επιλογή 100 ΕΠΟΠ. Όλες οι θέσεις αφορούν σε μία μόνο ειδικότητα, αυτή του νοσηλευτή. Σύμφωνα με πηγές της Διεύθυνσης Στρατολογικού, η 2η αυτή ανακοίνωση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος μήνα. Δεν είναι γνωστό σε ποιες υπηρεσίες θα τοποθετηθούν οι προσληφθέντες. Περισσότερα ΕΔΩ.

Εν αναμονή δύο μεγάλων διαγωνισμών.

Δείτε τις ειδικότητες που ζητούνται:

α. ΕΠΟΠ ΣΞ: Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα/εξειδίκευση ΕΔΩ:

β. ΕΠΟΠ ΠΝ: Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα/εξειδίκευση ΕΔΩ:

γ. ΕΠΟΠ ΠΑ: Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις-προσόντα ανά ειδικότητα ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια