Στρατιωτικές Σχολές: «Stop» στις εξόδους για 2 εβδομάδες λόγω κορωνοϊού

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού - Η ανακοίνωση αναμένεται το απόγευμα

Στην απόφαση για αναστολή των εξόδων σπουδαστών από τις στρατιωτικές σχολές όπου φοιτούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες προσανατολίζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα, αφού προηγηθεί η εξειδίκευση των μέτρων από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν από τις στρατιωτικές σχολές για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η απόφαση λαμβάνεται στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που ενεργοποιεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού και κατόπιν συσκέψεως της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους αρμόδιους φορείς.

Ανάλογα μέτρα, όπως άλλωστε και στο προηγούμενο lockdown, αναμένεται να τεθούν σε ισχύ και για τις εξόδους και τις άδειες των στρατιωτών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια