Ανακοίνωση ΕΑΑΣ για απόφαση Ελ.Συν. σχετικά με παράνομες περικοπές συντάξεων Ειδικών Μισθολογίων

Ανακοίνωση ΕΑΑΣ για απόφαση Ελ.Συν. σχετικά με παράνομες περικοπές συντάξεων Ειδικών Μισθολογίων

Με απόφαση - ανατροπή της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου 738/2020 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), κρίθηκε οριστικά και αμετάκλητα αντισυνταγματικός ο ν.4093/2012 με τον οποίο τα ειδικά μισθολόγια (δικαστές, στρατιωτικοί, καθηγητές ΑΕΙ-ΤΕΙ κ.α.) υπέστησαν παράνομες περικοπές στις συντάξεις τους.

Ήρθε πλέον η ώρα η κυβέρνηση, η οποία δηλώνει πίστη στην εφαρμογή των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων και τις Αρχές Δικαίου, να αποδείξει έμπρακτα ότι είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει!!!

Η Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ) παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ενημερώνει έγκαιρα τα μέλη της και όπως πάντα θα υλοποιήσει τις απαιτούμενες δράσεις - ενέργειες, στον κατάλληλο χρόνο και τόπο, προς όφελος των μελών της.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ευτυχως που υπαρχεται ακι εσεις και γελαμε και λιγο.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ-Δωρεαν κανε την δουλεια στην ΕΑΣ ? ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Η ΕΑΑΣ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.. μπλα,μπλα,μπλα....προς όφελος των μελών της. Σιγά ρε τυπάκια θα κολλήσετε ψύλλους. Καλύτερα ασχοληθείτε με ταξιδάκια σε ραχούλες και λόφους εντός Ελλάδος και ψάρεμα στον ισθμό από την παλιά γέφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή