Τρίκαλα: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σπουδαστών της ΣΜΥ στο Κ.Υ. Πύλης (ΦΩΤΟ)

Τρίκαλα: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σπουδαστών της ΣΜΥ στο Κ.Υ. Πύλης (ΦΩΤΟ)

Στο Κέντρο Υγείας της Πύλης, που αποτελεί το δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο στον νομό Τρικάλων, ξεκινούν από σήμερα οι εμβολιασμοί και στους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, όπως δήλωσε μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο γιατρός Γιάννης Κουτσονάσιος.

Αναφερόμενος στην πορεία των εμβολιασμών δήλωσε πως συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με τα προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία παρενέργεια από το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσονάσιος είπε τα εξής:

«Σήμερα έχουμε προγραμματίσει να εμβολιάσουμε γύρω στα 200 άτομα.

Επειδή έγινε εναλλαγή στις 6 δόσεις εμβολίου πλέον ανά φιαλίδιο, έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα εμβολιασμού και 90 μαθητές της ΣΜΥ. Έχουν ειδοποιηθεί από την Παρασκευή, ανήκουν στις ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν οι παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, και έτσι μπήκαν στο πρόγραμμα από σήμερα.

Δεν έχει παρατηρηθεί τίποτα ως τώρα σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό».

Μάλιστα, ο ιατρός Ιωάννης Κουτσονάσιος, υπεύθυνος του εμβολιαστικού κέντρου της Πύλης, θέλοντας να κάνει γνωστό το γεγονός των εμβολιασμών στους μαθητές της ΣΜΥ, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας την σημασία της συνεργασίας που αποσκοπεί προς όφελος των πολιτών:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια