Γιατί η Στρατιωτική Ηγεσία εμβολιάζεται σε πολιτικά και όχι σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία;

Γιατί η Στρατιωτική Ηγεσία εμβολιάζεται σε πολιτικά και όχι σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία;

Θανάσης Αργυράκης

Τη στιγμή που η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, με ειδική διαταγή της μάλιστα, δηλώνει ότι κινητοποιεί τους στρατιωτικούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, στο πλαίσιο της ονομαζόμενης «επιχείρησης Ελευθερία» για τον επικείμενο εμβολιασμό του πληθυσμού, η ίδια εμβολιάζεται στα πολιτικά νοσοκομεία.

Ειδικότερα, την περασμένη Κυριακή εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ ακολούθησαν χθες στον «Ευαγγελισμό» και στο «Σωτηρία» ο Αρχηγός ΓΕΑ, Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Στυλιανός Πετράκης, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ, Γεώργιος Καμπουράκης, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ, Νικόλαος Ρέτσας, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Ευάγγελος Λύκος, και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ιωάννης Δρυμούσης.

Να σημειωθεί πως σε άλλες χώρες της ΕΕ όσο και αλλού, ο ρόλος των ΕΔ τόσο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στους εμβολιασμούς ήταν και είναι καθοριστικός. Αλλά και στην Ελλάδα, στρατιωτικά νοσοκομεία είχαν «επιστρατευθεί» στη μάχη για την καταπολέμηση του Covid.

Ως εκ τούτου, εύλογα σε πολλούς στρατιωτικούς γεννώνται τα ερωτήματα γιατί επελέγησαν για τον εμβολιασμό της στρατιωτικής ηγεσίας πολιτικά και όχι στρατιωτικά νοσοκομεία, καθώς και ο τρόπος που θα γίνει ο εμβολιασμός του προσωπικού των ΕΔ.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Για να τους δει ο κόσμος, αφού μετά ορεγονται υπουργεία? Ακολουθούν πρότυπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή παρατήρηση. Ας περιμένουμε ο ΥΦΕΘΑ, λόγω αρμοδιότητας, να δώσει κάποια εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σώθηκες! Εδώ δεν μπορεί να λύσει το απλό πρόβλημα εξετάσεων σε δημόσια νοσοκομεία και συνταγογράφησης για τους συναδέλφους που διαμένουν μακρυά απι την έδρα τους, νομίζεις ξέρει τι του γίνεται για το παραπάνω; Εάν πάλι θέλεις συμβουλές για σέλφις, χαζοχαρουμενα κλιπακια, φωτογραφήσεις τύπου Κιμ και Β. Κορέας (ξέρεις αυτες που συνεχώς κάτι δείχνει, δίνει οδηγίες κλπ και οι γύρω τον κοιτούν σαν εξωγήινο) τότε ναι βρήκες τον κατάλληλο. Καλή χρονιά με υγεία

      Διαγραφή
    2. Έρχεται ανασχηματισμός και αποφεύγει να μιλήσει. Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά μάλλον δεν αρκεί αφού φεύγει από την κυβέρνηση. Δύο θέματα του ανέθεσαν (μεταναστευτικό, νοσοκομεία) και τα πήγε χάλια. Κουβαλάει και το φιάσκο της σύλληψης των αξιωματικών στον Έβρο, οπότε πάει για τη δεύτερη (ίσως και οριστική) αποστρατεία. ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  3. Γιατί υπάρχουν στρατιωτικά νοσοκομεία ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή