Εορταστικές Άδειες Στρατιωτικού-Πολιτικού Προσωπικού: Αυτές είναι οι Ημερομηνίες-Τι λέει το σήμα

Εορταστικές Άδειες Στρατιωτικού-Πολιτικού Προσωπικού: Αυτές είναι οι Ημερομηνίες-Τι λέει το σήμα

Σύμφωνα με σήμα που εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ:

1. Θα χορηγηθεί εορταστική άδεια, πέραν των προβλεπομένων, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό κατά την περίοδο των Εορτών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε δύο (2) περιόδους, ως εξής:

α. Πρώτη περίοδος από 17 έως 28 Δεκ 20.

β. Δεύτερη περίοδος από 30 Δεκ 20 έως 10 Ιαν 21.

2. Στους σπουδαστές των Διακλαδικών-Κλαδικών και Παραγωγικών Σχολών να χορηγηθεί άδεια από 16 Δεκ έως 10 Ιαν 21.

3. Επισημαίνονται τα κάτωθι:

α. Το προσωπικό δύναται να μετακινηθεί εκτός νομού με την επίδειξη του Φύλλου Αδείας και του Δελτίου Ταυτότητας.

β. Το σύνολο του προσωπικού που θα μετακινηθεί εκτός νομού θα υποβληθεί σε RAPID TEST με την επάνοδο του στην Υπηρεσία-Μονάδα-Σχολή.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Το πολιτικό προσωπικό για ποιον ακριβώς λόγο παίρνει άδεια εορταστική είπαμε και μάλιστα προβλεπόμενη; Μήπως πρέπει να σταματήσει τώρα αυτή η το λιγότερο παραδοξότητα με τις άδειες; Αλλιώς το πολιτικό προσωπικό να παίρνει και αυτό όλες τις άδειες, όπως ακριβώς και το στρατιωτικό προσωπικό σε όλες τις ΕΔ. Στις άδειες και στις γιορτές μαζί, σε όλα τα υπόλοιπα (επιθεωρήσεις, ασκήσεις, επιφυλακή, υπηρεσίες, εκτός ωραρίου εργασίες κλπ) πολιτικό προσωπικό, μάλιστα. Λίγη ντροπή και αυτοκριτική δεν βλάπτει, αντιθέτως μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και καλύτερες ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό των ΕΔ ,είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο.Όπου θέλουν το παίζουν στρατιωτικοί (οδοιπορικά,άδειες)και όπου θέλουν Δημόσιοι Υπάλληλοι (συνδικαλισμός),Δεν ύπάρχει αξιοκρατία γιατί δεν έχει εφαρμοστεί σε αυτούς η αξιολόγηση,, διότι με διάφορα τεχνάσματα την αναβάλλουν,προκειμένου οι αρεστοί να κατέχουν τις καλές θέσης ευθύνης δηλ.παραπάνω χρήματα λόγω επιδομάτων και οι αυτοί που έχουν προσόντα (επαγγελματική κατάρτιση,μόρφωση,δεξιότητες),να είναι στην απέξω.Ο Υπουργός,ο Υφυπουργός,ο Γενικός Γραμματέας,η Αντιπολίτευση ,οι Αρχηγοί τα ξέρουν αυτά ή δεν ενδιαφέρονται γιατί τα ''δικα τους παιδιά'' είναι βολεμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο οσα ειπατε μονο βαρδιες (υπηρεσιες) δεν κανουν γιατι εκ των πραγματων δεν γινεται οι πολιτες να κανουν ενοπλη υπηρεσια. ολα τα αλλα τα κανουν κανονικα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασκησεις κανουν?νυχτερινες κανουν,αντιπροσωπειες πανε και αγηματα?θελεις αλλα

      Διαγραφή
  4. Θα πρεπε να αξιολογούνται όλοι,όχι μόνο όσοι φορούν παραλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή