Στεφανής για Όχημα Εθνοφύλακα: Η πρόταση θα αξιολογηθεί από αρμόδιους φορείς του ΓΕΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στεφανής για Όχημα Εθνοφύλακα: Η πρόταση θα αξιολογηθεί από αρμόδιους φορείς του ΓΕΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Κύριακος Βελόπουλος με θέμα «Όχημα Εθνοφύλακα - πρόταση για το ΓΕΣ» σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης και στήριξης του θεσμού της Εθνοφυλακής ενθαρρύνει τους Εθνοφύλακες να υποβάλλουν νέες προτάσεις και ιδέες, οι οποίες αξιολογούνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αξιοποιούνται κατάλληλα.

Στο προαναφερθέν πλαίσιο και με αφορμή την ανακήρυξη του 2020 σε έτος «Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας» για τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ), εκδόθηκαν οδηγίες προς τις Μείζονες Διοικήσεις και τους Μείζονες Σχηματισμούς για την υποβολή καινοτόμων ιδεών, από τους Εθνοφύλακες, προς ενίσχυση του αποτυπώματος της Εθνοφυλακής στο Στρατό Ξηράς και στις ΕΔ γενικότερα.

Η πρόταση του εν λόγω οχήματος υποβλήθηκε από Εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ξάνθης την 7η Νοεμβρίου τρέχοντος έτους.

Η υπόψη πρόταση θα αξιολογηθεί από τους αρμόδιους φορείς του ΓΕΣ, στη βάση των διαδικασιών που προβλέπονται από τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. .....προς ενίσχυση του αποτυπώματος της Εθνοφυλακής στο Στρατό Ξηράς και στις ΕΔ γενικότερα..... , θεσμικά κείμενα......μπλα, μπλα, μπλα, λεκτικοί βερμπαλισμοί, λεκτικές ακροβασίες στο κενό, γενικά γλωσσολογικοί ορχηστρικοί ελιγμοί στο σκοτάδι. Ευτυχώς έχουμε κάτι να διαβάζουμε εν μέσω πανδημίας και να ευθυμούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είναι και ο Στεφανής και γελάμε λίγο

      Διαγραφή
  2. Μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού έρχεται ανασχηματισμός. Φεύγει και αφήνει συντρίμμια, όπως έφυγε από τον στρατό. Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς ιππείς και αριβίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω για αποτυπώματα που στο κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο, αλλά ο λαός λέει ότι οποίος την νύχτα περπατεί λάσπες και ......... πατεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή