Νυχτερινά Στρατιωτικών: Να γιατί δεν μπορούν να πληρωθούν

Νυχτερινά Στρατιωτικών: Να γιατί δεν μπορούν να πληρωθούν

Χρήστος Μπολώσης

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μία φορά οι στρατιωτικοί θα πληρώσουν την ανικανότητα των κυβερνώντων.

Δήλωσε η υπουργάρα κ. Παναγιωτόπουλος ότι η άλλη υπουργάρα, ο κ. Σταϊκούρας, του είπε ότι λεφτά δεν υπάρχουν για να πληρωθούν τα νυχτερινά των στρατιωτικών, και τούτο για να διαφυλαχτεί η ακεραιότητα του Προϋπολογισμού. Δηλαδή μας λέει ο υπουργός Άμυνας ότι ο υπουργός Οικονομίας δεν τον ακούει. Και ο κ. Μητσοτάκης; Ούτε βλέπει ούτε ακούει κάτι;

Εντάξει, οι Στρατιωτικοί είναι τα καλά παιδιά, αφού ούτε διαμαρτύρονται ούτε απεργίες κάνουν και ωραία λόγια έχουν χορτάσει. Όσο υπάρχουν ζόρια, οι διάφοροι φασουλήδες, γιατί περί φασουλήδων πρόκειται, υμνούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ όταν ο κίνδυνος (νομίζουν) ότι απομακρύνεται τότε... πρέπει να διαφυλαχθεί ο Προϋπολογισμός.

Αλήθεια, τα 22.000.000 € με τα οποία μπούκωσαν τα πρόθυμα ΜΜΕ και τα πεταμένα 6.000.000€ για τις μάσκες-σεντόνια, που ακόμα δεν είδαν τα σχολεία, δεν διατάραξαν τον Προϋπολογισμό; Άλλο πράγμα είναι διαταραγμένο στην κυβέρνηση. Άλλο πράγμα.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13/11/2020 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του στο thecaller.gr εμφανίστηκε εξαιρετικά ανήσυχος για τις εξελίξεις και προέβλεψε ότι η χώρα θα μπει σε βαθιά ύφεση, θα υπάρξει και αύξηση της ανεργίας και το χρέος εκτινάχθηκε ήδη στο 200%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι όχι μόνο δεν θα πληρωθούν τα νομοθετημένα νυχτερινά αλλά θα τα πληρώσουν οι ίδιοι οι Στρατιωτικοί. Αμφιβάλει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή