Άμεση κατάργηση του προθέματος ΕΠΟΠ ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Άμεση κατάργηση του προθέματος ΕΠΟΠ ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΠΟΜΕΝΣ με έγγραφό της προς τον ΥΕΘΑ και για την αποκατάσταση των διοικητικών διακρίσεων και του αισθήματος δικαίου των Μονίμων Υπαξιωματικών Προελεύσεως ΕΠΟΠ προτείνει την άμεση κατάργηση:

α. Της αναγραφής του προθέματος ΕΠΟΠ σε όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα.

β. Της διακριτικά διαφορετικής αντιμετώπισης σε διαταγές και προκηρύξεις θέσεων για εκπαίδευση σε σχολεία εσωτερικού - εξωτερικού, σε θέσεις για μεταθέσεις εξωτερικού και Κύπρου κ.α.

γ. Των ηλικιακών ορίων στις προκηρύξεις – διαγωνισμούς.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Γιατι;Ντρεπονται για την κατηγορια τους οι ΕΠΟΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνοι που δε ντρέπονται στις Ε.Δ. της χώρας είναι οι ΕΠΟΠ και οι ΕΜΘ.Στις πλάτες τους έχει πέσει πάνω απ' το 80 % των εργασιών και λειτουργιών των ΕΔ , συνεπώς δεν έχουν λόγο να ντρέπονται για οποιοδήποτε λόγο ή άποψη κάποιου,το αντίθετο δε.

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να ντραπούν; Επειδή κάνουν τις δουλειές που εσύ και οι όμοιοι σου είστε ανίκανοι να κάνετε; Γελοίο τρόλ

      Διαγραφή
  2. Κανονικά θα έπρεπε να καταργηθεί ο θεσμός του εποπ και όλοι να διοχετεύονται μέσω ΣΜΥ.. άκου να καταργηθεί το ηλικιακό όριο.. ο άλλος ένα χρόνο πριν τη συνταξιοδότηση θα πάει σε σχολείο για εκπαίδευση? Κύριοι συνδικαλιστές, με αυτά τα αιτήματα δείχνετε ότι είστε εκτός πραγματικότητας, εξυπηρετείτε πελατειακά συμφέροντα και μην αναρωτιέται κανείς για την απαξίωσή σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός λέει "αδελφές και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια", εμ σου λέει ο άλλος, εδώ γεμίσαμε 55+ ανχες, σχες, ταξχους κλπ, γιατι να μην γεμίσουμε και με εποπ, τζάμπα είναι, μήπως θα πολεμήσουμε; Ακόμα και τώρα με την Εθνική κυριαρχία σε άμεσο κίνδυνο κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα, όλοι σκέφτονται τον μισθουλακο τους και την καλοπέραση. Κρίμα, απέραντη και απερίγραπτη θλίψη για την κατηφόρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι,θα έθετα το ερώτημα : αξίζουν 150 μικρόβαθμα όσο ένας άνχης ή σχης;!! Ή και το αντίστροφο!! Πότε έχει μεγαλύτερο κέρδος η υπηρεσία ,απο ποιο βαθμό;;!!

      Διαγραφή