Ανακλήσεις Δτων-Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών O-Σ Σ.Ξ. (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Ανακλήσεις Δτων-Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών O-Σ Σ.Ξ. (ΑΠΟΦΑΣΗ)

«Ανακλήσεις Διαταγμάτων, Κύρωση Πινάκων Κρίσεων
Προαγωγές και Αποστρατείες Ανωτάτων και
Ανωτέρων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: ΨΦ6Μ6-53Α ΕΔΥΕΘΑ: 173

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Αποφασίζουμε

1. Ανακαλούμε:

α. Το από 06-11-2017 π.δ. (Γ΄ 1183, ΕΔΥΕΘΑ 165/2017), μόνο κατά το μέρος που αφορά στην κύρωση πίνακα ευδοκίμως τερματίσαντος τη σταδιοδρομία Υποστρατήγου έτους 2008-2009, στη συνέχεια προακτέου στο βαθμό του Αντιστρατήγου σε αποστρατεία και στην αυτεπάγγελτη αποστρατεία με το βαθμό αυτό, του...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Με αφορμη αυτο το θεμα, οφειλω να πω ξανα οτι το εκαστοτε ΑνΣΣ κανει τις εξυπηρετησεις αναλογως σπονσορα. Αλλοι συνεχιζουν με την πραγματικη ημερομηνια αποστρατειας και λλοι λαμβανουν απο του καναπεως βαθμους και μαιμου συνταξιμα χρονια, λογω μπαρμπα στη Κορωνη. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και άλλοι παίρνουν τον βαθμό που έπρεπε να πάρουν αν δε τους είχε αποστρατέυση το ΑνΣΣ λογώ κάποιου σπονσορα. χωρίς να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, απλά επειδή το άξιζαν. Όλα στο παιχνίδι είναι και το κακό και το άριστο.

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς; Εάν νομιζεις οτι χωρίς εφετείο και χωρίς "μέσον", αλλά μόνο με μία αναφορά θα πάρεις ότι σου αξίζει είσαι μακρυά νυχτωμενος. Στην συγκεκριμένη απόφαση όλοι έχουν αποκατασταθεί από το διοικητικό Εφετείο και μάλιστα κάποιοι μετά από χρόνια. Γι'αυτό μην ξαναγράψεις βλακείες τρολακι του συστήματος.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό πού λέω? Κάποιοι άριστοι αποστρατευονται από το ΑΣΣ επειδή δεν έχουν μέσο, μπάρμπα στην Κορώνη ή πολιτικό μέσο και προαγωνται αλλοι που έχουν τα μέσα δεν έχουν κάνει διοίκηση ποτέ και αλλοι γίνονται και υπουργοί, ή πρώτη φορά το ακους αυτό, αν ναι τότε εσυ είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Αυτοί λοιπόν οι άριστοι το μόνο εργαλείο που έχουν εναντίον τέτοιων αδικιώνκαι ηθικής αποκατάστασης, ειναι το εφετείο και η δικαιοσύνη απο δικαστές που δεν τους ξέρουν και δεν επηρεάζονται από πολιτικούς και στρατιωτικους. Εσενα ποιο είναι το πρόβλημα σου σε αυτό και βγάζεις χολή απεναντι σε τέτοιους ανθρώπους.
    Βεβαια ένας γνωστός μου έλεγε ότι όσο και να μιλάς σε ντουβαρι δεν αλλάζει γνώμη και δεν καταλαβαίνει οποτε δεν περιμένω να συμφωνήσεις και μάλιστα περιμενω να απαντήσεις όπως παραπάνω. Οποτε δεν θα ξανά ασχοληθώ.

    Υγεια πάνω από όλα συμπατριώτη αυτά από ένα τρολακι του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη ειμαι ο πρωτος που ξεκινησα την κουβεντα και διαβαζωντας τα μεχρι τωρα:
    1. Το ΑΝΣΣ πολλακις γραφει στα μεζεα του την αποφαση επανακρισης του Εφετειου, επανακρινοντας τα ιδια ξανα και ξανα. Γνωριζω συναδελφους που τραβιωνται καμμια 12αρια και πλεον χρονια, ενω αλλοι σε 2 χρονια πηραν 2 βαθμους και 3-4 συνταξιμα απο του καναπεως βεβαιως βεβαιως.
    2. Λογω πυραμιδας, δεν μπορουν ολοι να γινουν αδαμαντινοι. Αλλα σπρωξε-σπρωξε απο Σχης για Ταξχο, ανεβαζουν οι πιο αξιοι στο σπρωξιμο τις μετοχες τους.
    3. Απο δικαιοσυνη το εκαστοτε ΑνΣΣ, αλλου δινει επανακρισεις μεχρι 3 χρονια και αλλου σε στελνει αδιαβαστο. ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ;
    4.Αλλου εγκρινει ΕΔΕ για διαγραφη και αλλου ΝΟ, παντα με δικαιοσυνη.....
    5. Επειδη τελευταια χαθηκαν πολλοι μεχρι 63 ετων, πανω απ ολα αξιοπρεπεια και υγεια. Η ανθρωπινη φυση δεν μπορει να πλησιασει κατ' ελαχιστο τη θεια δικαιοσυνη.
    Τον σεβασμο μου σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όριο ηλικίας υπάρχει για όλες τις κλίμακες.Αν κάποιος είναι πιο άξιος απ' τους άλλους, σίγουρα μπορεί να το δείξει και σε κάποιον άλλο στίβο,όχι σ' αυτόν που απλά κάποιος κάθεται και του 'ρχονται οι βαθμοί απανωτά και σίγουρα.

      Διαγραφή