Ο Στεφανής στον Εορτασμό των 101 χρόνων από την Απελευθέρωση της Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

Ο Στεφανής στον Εορτασμό των 101 χρόνων από την Απελευθέρωση της Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στον Εορτασμό των 101 χρόνων από την Απελευθέρωση της Ξάνθης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, μετέβη στην Ξάνθη, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις εορτασμού των 101 χρόνων Απελευθέρωσης της Ξάνθης.

Το Σάββατο, παρέστη στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας και την Κυριακή στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Ξάνθης κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Εφραιμίδη, τον Βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Υπογράφηκε την Παρασκευή το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητες του Στεφανή: Εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε πάσης φύσεως εορτές και τελετές. Γελάνε και τα αυτιά του. Δεν είναι λίγο, τον έδιωξαν από εθνικό συντονιστή για το μεταναστευτικό και την έσωσε πάλι ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους εορτασμούς. Έχει προκύψει γκρίνια με τους κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά ο εφτάψυχος δεν καταλαβαίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καλέ φωτογράφε, βγάλε μου μια , βγάλε μου μια, φωτογραφία, να'χει πολύ σεξαπίλ και το δικό μου το στυλ, και υπόκρουση μουσικής με μπρίο και σκέρτσο. Ευτυχώς που υπάρχουν τα ψηφιακά μέσα, αλλιώς θα είχαν αναστενάξει τα φιλμ και τα εμφανιστήρια. Ρε τι τραβάνε εκεί στο υπεθα και δεν το μαρτυρανε, θα πρέπει να απασχολούνται τουλάχιστον ένας λόχος με διάφορα καθήκοντα για την ανάδειξη των δράσεων και επισκέψεων του διορισμένου. Ούτε ο πρωθυπουργός δεν έχει τέτοια ανάδειξη Μάινας πασχίζει να διορθώσει τον κάθε ανίκανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή