Σουφλί: Παράδοση εξοπλισμού στην 50 Μ/Κ Ταξιαρχία από Δημάρχους

Σουφλί: Παράδοση εξοπλισμού στην 50 Μ/Κ Ταξιαρχία από Δημάρχους

Αποτελεί κοινή παραδοχή όλων πως ο Νόμος Έβρου και οι Δήμοι του, εδώ και αρκετό διάστημα βιώνουν στο μέγιστο βαθμό την έντονη προκλητικότητα της Τουρκίας, στο διάστημα μάλιστα που η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει την κοινωνία.

Την περίοδο εκείνη και μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Σουφλίου και του προέδρου της ΠΕΔ ΑΜΘ Μαυρίδη Βασίλη, ζητήθηκε η συνδρομή, η ενίσχυση και δωρεά σε απαραίτητο εξοπλισμό για την 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού. Στο αίτημα αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα και θερμά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη 29/9 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 50ης ΜΚΤΠ η παράδοση της δωρεάς του απαραίτητου εξοπλισμού παρουσία των κυρίων Καϊτετζίδη Ιγνάτιου προέδρου της ΠΕΔΚΜ και Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, Κυρίζογλου Λάζαρου Α΄Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δανιηλίδη Σίμο Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Νεάπολης- Συκεών, καθώς και του προέδρου της ΠΕΔ ΑΜΘ και Δημάρχου Ορεστιάδας Μαυρίδη Βασίλη και Χατζηγιάννογλου Ρωμύλου Δημάρχου Διδυμοτείχου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, τόσο στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και προσωπικά στους κυρίους Καϊτετζίδη Ιγνάτιο, Κυρίζογλου Λάζαρο και Δανιηλίδη Σίμο, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο σχετικό μας αίτημα.

Είναι βέβαιο πως η πράξη αυτή πέρα από το γεγονός πως εκφράζει την αλληλεγγύη που τέτοιες στιγμές οφείλει να υπάρχει, είναι σίγουρο πως τονώνει τόσο ψυχολογικά όσο και έμπρακτα το ηθικό των στελεχών της περιοχής για την περιφρούρηση και διαφύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.

ΠΗΓΗ: pameevro.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. τι περίπου περιλαμβάνει ο δωρεάν εξοπλισμός? άσχετο με την ερώτηση όμως, τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. ( ως διατελέσας Δκτης του 640 Μ/ΚΤΠ έχω προσωπική εμπειρία για το πόσο ανοιχτοχέρηδες είναι οι κάτοικοι της περιοχής για τις ανάγκες του εκεί Σχηματισμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή