Αλεξανδρούπολη: Ξεσηκωμός υπέρ του κτηνοτρόφου για τη συμπλοκή του με τους Τούρκους [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Αλεξανδρούπολη: Ξεσηκωμός υπέρ του κτηνοτρόφου για τη συμπλοκή του με τους Τούρκους [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Τον κατηγορούν για «παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν σήμερα (18/09/2020)  για συμπαράσταση συντοπίτες του κτηνοτρόφου, κυρίως από τις Φέρες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου. Αρχικά μπήκαν στον περίβολο και συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κτιρίου, αλλά η αστυνομία τους απομάκρυνε έξω από τον περίβολο, για λόγους ασφαλείας.

Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει δικαιολογημένα το έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο των συντοπιτών του από τις Φέρες, αλλά και όλων των Εβριτών και πολλών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και κανονικά δεν θα έπρεπε να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, ο κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει δυστυχώς και κατηγορία με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

«Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά» αναφέρει το κατηγορητήριο γι’ αυτόν, εκτός της κατηγορίας για απλή σωματική βλάβη. Κινδυνεύει μάλιστα αν κριθεί ένοχος για ρατσισμό, να τιμωρηθεί για καθέναν από τους 8 Τούρκους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που μπήκαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος ζητώντας πολιτικό άσυλο επειδή κινδυνεύουν από το καθεστώς Ερντογάν και συνεπλάκησαν μαζί του, αναφέρει το evrosnews.gr.

Σε μια τέτοια περίπτωση φυσικά η ποινή μπορεί να είναι ακόμα και φυλάκιση, την στιγμή που με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ο ίδιος υπέστη βαριές σωματικές βλάβες από τους Τούρκους και μάλιστα ρήξη του τένοντα στο χέρι, που ίσως χρειαστεί και ορθοπεδική επέμβαση.

Κι αυτό είναι που έχει εξοργίσει πολλούς, μια και υπήρξε μια… περίεργη ευαισθησία σε κεντρικό επίπεδο από την αστυνομία, προερχόμενη από το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που αποδέχθηκε τον… εκβιασμό των Τούρκων (μήπως και των γνωστών ΜΚΟ), πως αν δεν συλληφθεί και διωχθεί ο κτηνοτρόφος, θα δώσουν στη δημοσιότητα βίντεο από τη συμπλοκή.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Βαριά “καμπάνα” το δικαστήριο στον Φεριώτη κτηνοτρόφο με φυλάκιση 26 μηνών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια